promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koronavírus: Rubint Réka sem kockáztat, lemondta edzéseit
Borítókép:  Rubint Réka. Forrás: life.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus mindenkit arra kényszerít, hogy változtasson jól megszokott mindennapjain. Rubint Rékával is ez történt.

A koronavírus miatt rendkívüli intézkedéseket kellett bevezetnie a kormánynak, amik főleg a megelőzésre szolgálnak. Egyik legfrissebb, hogy hétfőtől már nem kell iskolába menniük a diákoknak.

Az ország lakosságának mindennapjai megváltoztak, ezalól Rubint Réka sem kivétel. A fitneszlady március 22-23. között Gárdonyban tartott volna tábort 160 fő részvételével, míg április elején 130 emberrel Kubába repült volna. Ezeket az összetartozásokat kivétel nélkül elhalasztotta Rubint Réka, és nyilatkozott is a Borsnak azzal kapcsolatban, hogy mi változott meg a mindennapokban:

„Közel vannak az időpontok, és egyre felfokozottabb a hangulat. Nagyon sokan félnek, és sajnos nem is igazán tudhatjuk, mitől. Egyébként is a megelőzésben hiszek, ennek pedig nagyon fontos eleme, hogy ne tegyük ki magunkat és a családunkat olyan kockázatnak, amelynek következményét soha senki nem bocsátaná meg magának, én pedig vég­képp nem. Télen-nyáron nagyon szeretek a szabadban futni, így szerencsére ezen most sem kell változtatnom. A kialakult helyzet miatt most még több időt tudok a családommal lenni, megpróbáljuk minimalizálni az eljárkálást. Próbálok felelősségteljesen gondolkozni, fontos, hogy közszereplőként, édesanyaként és az alakreformos közösségem érdekében is így kell cselekedjek. Nagyon remélem, hogy nyárra ez a vírus már csak egy nagyon rossz emlék lesz!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás