promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Geszler Dorottya elmondta véleményét napjaink szépségversenyeiről
Borítókép:  ACNews
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Nem érzem fairnek, hogy egymás mellé állítanak egy plasztikázott és egy természetes szépséget” – Geszler Dorottya korábbi Miss Hungary királynő mondta el véleményét a mai szépségversenyekről.

Geszler Dorottya ugyan 1989-ben nem nyert Miss Hungary szépségversenyt, de közönségdíjas lett és különdíjat is kapott. Ezután pedig beindult az élete, bekerül a média világába. Évekig volt a Telesport műsorvezetője. Most azonban a Best magazinnak arról beszélt, hogy mit gondol a mai szépségversenyekről. Úgy látja egyebek között, hogy manapság a versenyzők sokkal felkészültebbek, mint régebben.

„Legtöbben hónapokon át készülnek egy ilyen versenyre, és mindent megtesznek, hogy a legjobb formájukat mutassák, amivel nem is lenne baj, viszont annyi mindent igénybe vesznek, hogy teljesen megváltoznak tőle: kés alá fekszenek, póthajat tetetnek fel, és sorolhatnám. Nem érzem fairnek, hogy egymás mellé állítanak egy plasztikázott és egy természetes szépséget. Nincs bajom a szépészeti beavatkozásokkal, azzal azonban nem értek egyet, hogy fiatal lányok, akiknek még nem forrott ki a személyiségük, kés alá fekszenek, mert a valóságban nem létező ideálokat kergetnek”

– fogalmazott a Blikk szerint Geszler, aki hozzátette, a lányát arra neveli, hogy az élet minden területét önmagát adja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás