promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle megríkatta Katalint, a két gyönyörű hercegné előbb-utóbb halálra szekálja egymást
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most derült ki, hogy a 2018-as királyi esküvő előtt is összekaptak valamin.

Meghan Markle viszonylag gyorsan a brit királyi család fekete báránya lett, miután 2018-ban feleségül ment Harry herceghez, majd Amerikába csábította kékvérű férjét. Most úgy tűnik, hogy a türelem szobrának tartott sógornőjét, Katalin hercegnét is sikerült kiakasztania.

A hírek szerint Vilmos szépséges felesége (aki néhány évtizeden belül királyné is lehet) egyszerűen sírva fakadt, amikor Meghan a kis Saroltát – Katalinék egy szem lányát – vesztesként hozta ki barátnője, Jessica Mulroney csemetéjével szemben.

A cicaharc a 2018-as királyi esküvő, Harry és leendő amerikai felesége frigye kapcsán robbant ki egy újonnan megjelent könyv tanúsága szerint. Meghan és Katalin nem tudtak megegyezni a koszorúslányok ruhájában, de abban sem, hogy a kis kísérőknek kell-e harisnyát viselniük.

Meghan a saját elképzelése mellé tudta állítani barátnőjét, Jessica Mulroney-t, valamint annak az anyját, a kis Sarolta ilyen „megalázása” pedig igen rosszul esett Katalinnak. Később ezt Harry felesége éppen fordítva mesélte el Oprah Winfrey óriási nézettséget hozó showműsorában:

„Éppen fordítva történt a dolog, Katalin lett valamiért dühös, de aztán megbánta a dolgot. Bocsánatot kért tőlem, és még virágot is hozott. Nem volt semmiféle összeütközés köztünk, különben sem lenne fair további részleteket elárulnom erről, hiszen elnézést kért miatta”

– nyilatkozta Meghan kissé fölényeskedve. Az új könyv azonban ennek éppen az ellenkezőjét állítja, bár a szerzője, Tom Bower azt is hozzátette, hogy Katalin a szokásosnál ingerültebb volt, hiszen akkoriban adott életet Lajos hercegnek, ezért különösen irritálták Meghan sokszor értelmetlen kötözködései.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás