promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – május 24: A Kost elkaphatja a depresszió, az Oroszlánt pedig heves kritika érheti
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák helyre teheti a párkapcsolati dolgokat az életében, és ebben a jelenlegi bolygóállás is segíteni fogja, de a Vízöntő is alaposan előre tud haladni. Ha a csillagjegyed előtt nagy a lehetőség, azt mindenképpen ezen a napon használd ki. Lássuk, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ideje lenne átgondolnod a terveidet. A hét elején jó megoldást találhatsz egy régóta húzódó problémára is. Figyelj oda, mert hajlamos lehetsz a depresszióra. Néhány váratlan esemény szembesíthet a hibáiddal is. Ha figyeled a reakcióidat, akkor rengeteget tanulhatsz önmagadról. Igyekezz pozitív emberekkel körülvenni magad.

Bika (április 21. - május 20.)

Készülj, mert ha felbukkan egy érdekes lehetőség, akkor időben kell lépned. Ez eléd kerülhet a magánéletedben de a munkádban is. A nap lehet pörgősebb lesz így a nyugodt kezdés után, de utána elengedheted magad. Menj el nyugodtan, és lepd meg magad valamivel, ami közel áll a szívedhez. Párkapcsolati kérdésekben jobb, ha teljesen objektív maradsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ismét bizonyíthatod, hogy könnyen meg tudsz győzni másokat. Ezt lehet be is kell vetned ma egy fontos kérdésben. Viszont ha fontos döntések előtt állsz, akkor igyekezz kikérni a hozzád közelállók véleményét. Pár embernek más a látásmódja, és előfordulhat, hogy olyan dolgokra hívják fel a figyelmed, amit te nem veszel észre.

Rák (június 22. - július 22.)

A közeli kapcsolataidban heves, mély és talán csodálatos élményekben lehet részed, főleg akkor ha van párod. Próbáljatok összehozni valami közös programot és kikapcsolódni. Ha szingli vagy, akkor se bánkódj, mert remekül fel tudjátok találni magatokat a barátaiddal. Egy kellemes délután kiszakíthat a problémákból.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remélhetőleg sikerült minden konfliktust rendezned, mert csak így tud igazán nyugodt lenni a heted. Ha nem, akkor sem szabadna, hogy ezek miatt fájjon a fejed, a hét közepéig próbáld meg elengedni. Közben sajnos szembesülnöd kell olyan emberek igazságtalan kritikáival, akikről ezt álmodban sem gondoltad volna.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon oda kell figyelned mindenre ezen a héten. Az emberismereted időnként cserben hagy, és a mai napon a saját naivitásod áldozata lehetsz. Lehet megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Olyan emberről van szó, akit nem olyan régen ismersz. Muszáj, hogy el tudd engedni ezeket az embereket az életedből.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabadna, hogy mostanában a pénz miatt aggódj. Viszont ha úgy érezd, hogy a családtagjaid nem ügyelnek a spórolásra, akkor muszáj leszel beszélni velük. Több lazításra lenne szükséged, ha van rá lehetőséged, akkor szenteld ennek a napot. Ne próbálj mindenkinek megfelelni, nem kell mindig mások kedvében járnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Remekül indulhat a heted, ha el tudod engedni a kisebb problémákat. Olykor ellentmondásos érzelmek gyötörnek, nem tudod mi tévő legyél, vagy merre haladj. Próbálj meg egy kis időt egyedül tölteni: menj el sétálni, vagy csak kapcsold ki az agyad a kedvenc hobbiddal, és gondold át a dolgokat.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kezd előretörni újra a bizonytalan éned, ami picit depressziósabbá tehet. Ügyelj arra, hogy gyakran mozdulj ki, és pozitív emberekkel vedd körül magad. Ha túl kell tenned magad valami csalódáson, akkor főleg ne maradj egyedül, vagy fordulj magadba. Hiába voltak szép emlékek is valami mögött, olykor jobb magunk mögött hagyni.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy picit rossz kedved lehet, és döcögősen indulhat a heted. Vannak olyan dolgok, amikkel nehezen boldogulsz, és úgy érezd, egyedül maradtál az élet nagy hadszínterén. Ha szövetségeket keresel, akkor könnyebben mehet minden. Próbáld megosztani a barátaiddal azokat a dolgokat, amik nyomasztanak. Ők most alapból jobb kedvre tudnak deríteni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remekül hat rád a jelenlegi bolygóállás: A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön. Próbálj meg ne foglalkozni a munkával, mert igazán stresszessé tehet.

Halak (február 20. - március 20.)

A mostani bolygóállás miatt rengeteg mindenkivel tudod megtalálni a közös hangot. A társadtól, vagy a valami közeli barátodtól azonban megkaphatod a szükséges lelkesítő lendületet. Ha vannak távlati terveid, akkor inkább velük beszéld át. Akik nem kíváncsiak rád, azoktól határolódj el, nehogy konfliktust szüljön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás