promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Írásban izgatnád fel a párodat? Akkor jöhet a szexchat, aminek már hivatalos neve is van (18+)
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy hívják a dolgot, hogy szexting, ami a fiatalok körében népszerű, de a párok tudják belőle kihozni veszélyek nélkül a maximumot.

Régen igazából a köznyelv szexchatnek hívta az a dolgot, amikor két ember szexuális tartalmú üzeneteket küldözget egymásnak. Gyakorlatilag ez az idő során elkezdett kibővülni, így már hozzá tartozik az is, hogy képeket küldenek egymásnak. Ilyenkor van az, hogy meg szoktak villanni az intim testrészek is.

Később az angol „sex” (szex) és a „texting” (üzenetküldés) szavak összetételéből létrejött az a kifejezés, hogy szexting. Már gyakorlatilag a magyarban is így használják. A tevékenység főleg a fiatalok, tinédzserek és huszonévesek körében népszerű.

Anno a kamaszpanasz.hu is foglalkozott ezzel a témával, és igyekeztek felhívni a figyelmet a szexting veszélyeire. Egy meztelen fotót csak pár másodperc megcsinálni és elküldeni, de akár örökké a neten kerenghet, és súlyos következményei lehetnek, ha illetéktelen kezekbe kerül.

A szexting persze lehet jó dolog is. Eleve az a legfontosabb szabály, hogy csak olyannal csináljuk, akiben tényleg 100 százalékosan megbízunk, és olyan párunk van, aki már többszörösen bizonyította a hűségét.

Ilyen esetekben ez jó lehet, hogy ha esetleg a szerelmesek távol vannak egymástól, például más városban, és így szeretnék kicsit enyhíteni a vágyakozást a másik iránt.

A Cosmopolitan bevállalt egy olyat, hogy elkezdték összeszedni a félénkebb embereknek, hogyan tudják beindítani az úgynevezett szextinget a kedvesükkel. Ilyen mondatokat lehet benne találkozni:

„Rád gondoltam és egészen benedvesedtem.”

„Mi mindent szeretnél velem csinálni?”

„Éppen megérintem magamat és rád gondolok.”

A teljes listát ide kattintva nézhetitek meg. Szóval a szexting nem ördögi, és ha állandó partnerünk van, akiben megbízunk, akkor tényleg kielégítő lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás