Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: szellemileg próbára tehet ez a nap így hétvége előtt

Napi horoszkóp: szellemileg próbára tehet ez a nap így hétvége előtt

Élet

Napi horoszkóp: szellemileg próbára tehet ez a nap így hétvége előtt

Élet

Ezo Terézia 04:44

Ha úgy érzed sikeres lehet, akkor érdemes néha más utakat keresni, amivel gyorsabban túl tudsz lendülni egy-egy problémán. Lássuk, hogy mit jelez a mostani bolygóállás a csillagjegyed számára!

Kos (március 21. - április 20.)

Van valami a levegőben, ami a változás és a megújulás felé sodorhat. Fel kellene kicsit dobnod a környezeted is. Vedd körbe magadat olyan dolgokkal, amiket igazán szeretsz, a többitől pedig szabadulj meg. Most olyan idők jönnek, amikor abszolút nem szabad befásulnod. Mindig csak az első néhány lépés nehéz, utána könnyen fog menni minden.

Bika (április 21. - május 20.)

Nehezebben ébredsz, és körül tud ölelni egy elég komoly szellemi fáradtság. Dobd félre kicsit a rutinodat, és válassz szokatlan útvonalakat. Ma hajlamos lehetsz arra, hogy az álomvilágodban maradj a saját gondolataiddal. Próbáld megosztani másokkal, és vond be a környezetedet. A múlttal jobb lenne, ha nem foglalkoznál, mert az melankolikus hangulatba hozhat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az érzelmi hullámvasúton az egyetlen jó dolog az lehet a számodra, hogy soha nem érzed sokáig ugyanazt. Egyik pillanatban fent vagy, a másikban lent. Most nem igazán tudod kitalálni, hogy mit szeretnél. Kicsit el kellene vonulnod. Este egy kis magány segíthet abban, hogy kitisztítsd a fejedet.

Rák (június 22. - július 22.)

Már az ébredésnél el kellene gondolkoznod azon, hogy min szeretnél változtatni. A határozottságod lendületet tud adni a fontos állásfoglalásokhoz. Belekezdenél egy diétába, vagy leszoknál valamilyen káros szenvedélyről? Az elhatározásod nagyon erős tud lenni. Rengeteg jó ötleted simulhat ki, és ne is fogd vissza semmiben sem a kreativitásod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne ijedj meg, ha felüti a fejét egy kis válság. Most bolhából elefántot tudsz csinálni, ha problémákról van szó, pedig korántsem olyan nagy gondok ezek, mint elsőre gondolnád. Vedd elő a határozott énedet, és kikövezett úton fogsz eljutni a megoldásig. Ha muszáj, akkor oszd meg a felelősséget. Nem kellene minden terhet egyedül cipelned.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha minden a tervek szerint halad, akkor az teljesen helyre tudja rázni az egódat. Szükség van az egészséges önbizalomra, mert így tudod most a legjobban építgetni magad. Legyél nyugodt, és igyekezz kerülni azokat az embereket, akik direkt bosszantani akarnak valamivel.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most nehezen tudod megtalálni a közös hangot. Más emberek kritizálhatják a felszabadult hozzáállásodat, de velük nem szabad törődnöd. A saját ötleteid lehet nincsenek szinkronban mások elgondolásaival, de emiatt ne hátrálj meg. Törj előre, mert helyes úton jársz, de azért adj helyet minden nézőpontnak.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A jelenlegi bolygóállás segít, hogy ki tudj aknázni minden lehetőséget, ami eléd kerül. Gondold végig, hogy mik a legnagyobb erősségeid, és használd őket. Most olyan kérdésekre is választ tudsz találni, amik már jó ideje nyomasztanak. A szerelmi életed zavarossá válhat, ebben abszolút nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A mostani időszakodat a tudás és a tanulás mozgathatja. Nyitott vagy arra, hogy fejleszd magad és még fentebb lépj. Most még jobban el tudsz merülni azokban a dolgokban, amit szeretsz. Te aztán nagyon jól tudod, hogy az életben megszerezhet tudás sokkal fontosabb, mint egy tucatnyi diploma. Próbálj meg mindenből merítetni, és használd a képességeid a világ jobbá tételére.

Bak (december 22. - január 20.)

A mai nap nem alkalmas arra, hogy hosszú távú döntéseket hozz. Ez mindenre igaz, még arra is, ha venni akarsz magadnak valamilyen új dolgot. Mindben hibát tudsz találni, és így nehéz megtalálni, hogy mi igazodna hozzád a legjobban. Rázd össze magad, és ne aggodalmaskodj azon, hogy mások mit gondolnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sokat tanulhatsz most a saját hibáidból. El is kell gondolkodnod azon, hogy bizonyos problémákhoz más megvilágításban keresd a megoldást. Minden gondnak, ami megnehezíti a hétköznapjaidat a gyökerét kell megtalálnod, különben ismét elő fognak jönni. Úgy néz ki valakitől váratlan segítséget kaphatsz, hogy túllendülj rajtuk.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet néhány komolyabb megpróbáltatás előtt állsz, amikhez szükség lesz a rejtett energiáidra. Néha minden oldalról nyomást érezhetsz, de szükség lesz a higgadtságodra. Ha bepánikolsz, akkor csak mélyebbre fogsz süllyedni a problémákban. Bírd ki mindenképpen, mert hamarosan nyugodtabb napok jönnek majd, és a felszabadulás édes lesz.

Borítókép: Profimedia