promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem szabad elveszítened a türelmedet, bármi is van
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány ember megkavarhatja a fejedet, de higgadtnak kell maradnod. Lássuk, hogy mire érdemes figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Most hála égnek könnyebben a kezedbe tudod venni az irányítást, mint a többi napon. Taktikát is kellene váltanod, hogy minden könnyen tudjon haladni. Megakadnod semmiképpen sem szabad, mert akkor nem tudod elintézni a fontos feladatokat a hétvége előtt. Nem kell tartalékolnod az energiáidat, mert este fel fogsz tudni töltődni.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem szabad hagynod, hogy bármi kizökkentsen a rutinidból. Előfordulhat, hogy néhány problémát nehezen tudsz megoldani, de ez ne vegye el a kedvedet semmitől. A kreatív éned jól működik, szóval igyekezz mindenben feltalálni magadat. Észre fogod venni, hogy mik azok a dolgok, amiket most nem kellene erőltetned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha bal lábbal keltél fel, akkor elég nehezen fog indulni a napod. Gondold át alaposan, hogy mik azok a teendők, amiket mindenképpen el akarsz végezni a nap végéig. A bolygók szerint csak akkor szabad kockázatot vállalnod, ha a logikát is alapul veszed, és nem a vak szerencsére bízod magad. A szerelemben szerencsés lehetsz – szingliként összefuthatsz végre valakivel, aki igazán el tud bűvölni.

Rák (június 22. - július 22.)

Óvatosságra intenek a bolygók. Könnyen hibákat tudsz elkövetni, amik miatt nem tudod időben lezárni ezt a napot, pedig arra nagy szükséged lenne. Ki is jöhet rajtad az őszi fáradtság, ami miatt nehezebben tudsz koncentrálni. Ha fontos dolgokat intézel, akkor legyél nagyon megfontolt. Ha nyugodtság van körülötted, akkor tisztán át tudsz látni mindent.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygól pozitív hatással vannak rád, és változásokat hozhatnak az életedbe. Legyél nyitott, és ültesd el a fejedben, hogy semmi sem lehetetlen. Könnyedén tudsz új kapcsolatokat kialakítani, szóval mindenképpen mozdulj ki többet. Most a családodnak ne engedd, hogy beleszóljanak az életedbe, mert a többség rossz irányba tud elvinni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Óvatosabbnak kell lenned, mert könnyen konfliktusokba bonyolódhatsz. Jelenleg hajlamos vagy elfojtani az indulataidat, amik később úgy törhetnek elő, mintha egy hatalmas gát szakadna át. Ha bosszankodni szeretnél egy kisebb hiba miatt, hát add ki magadból, de ne raktározz el semmit. Ez most jelenleg nagyon rossz megoldás lenne.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Szerencsés helyzetben vagy, mert hamarosan a lehetőségek tárháza fog kinyílni előtted. Megfontoltan kell választanod, hogy merre haladsz tovább, mert nagyban befolyásolhatja az egész a jövődet. Végre sok energiát érzel magadban, főleg akkor, ha egyre több gondot fogsz tudni magad mögött hagyni. Vedd elő az igazi arcod, csak ügyesen!

Skorpió (október 24. - november 22.)

Érdekes titkok kerülhetnek elő a közeli környezetedben, amik lehet megváltoztathatnak néhány dolgot. Rajtad is múlik, hogy megfelelően kezeld-e a helyzetet – pletykálkodnod mindenesetre nem szabad. Sok bonyodalom érhet, ha olyan személyekhez jut az információ, ahova nem kellene. Hallgass mindenben a belső megérzéseidre.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók remekül állnak a nyilas számára, szóval igyekezz élni minden lehetőséggel, ami esetleg eléd gördül. Kerüld azokat az embereket, akik lehúzhatnak a mélybe, vagy zsákutcába vezethetnek. Most jó érzéked is van ahhoz, hogy kiszúrd kik ezek. Persze ha valaki a segítséged kéri, arra lehet nem kellene nemet mondanod, mert kamatostul visszakaphatod.

Bak (december 22. - január 20.)

Valami pletyka röppenhet fel a hátad mögött, amivel nem igazán kellene foglalkoznod. Most alapból hanyagolnod kellene mások véleményét. A közeli környezetedben sem az építő kritikákkal vannak elfoglalva az emberek. Te se keresd másokban a hibát, hanem lendületesen haladj előre a saját dolgaiddal.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Elég csábító ajánlatokat kaphatsz, amivel meg tudsz kerülni néhány gondot. Erősen mérlegelned kell, hogy valóban ez a megoldás kulcsa. A kiskapuk olykor jók, de nem mindig lehet őket úgy kihasználni, hogy ne veszíts mellette el valamit. A könnyebb út néha a veszélyesebb út is – ezt gondold át magadban.

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány dolgot lehet a szőnyeg alá söpörtél, ami egy nagyon rossz megoldás. Nem szokott ez rád jellemző lenni, de a kényelmességeddel magad alatt vághatod a fát. Minden problémára igyekezz minél hamarabb megtalálni a megoldást, különben feltorlódhatnak. Legyél mindenben megfontolt és kicsit az agresszív.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás