promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyen fánkot kapnak, akik beoltatják magukat
Borítókép:  cnn.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy fánkozó felajánlotta, hogy minden nap ingyen fánkot ad azoknak, akik beoltatták magukat valamelyik koronavírus elleni vakcinával. 

A Krispy Kreme nevű fánkozó március 23-tól az év végéig minden nap ingyen mázas fánkot ad azoknak az Egyesült Államokban, akik bemutatják az oltási igazolványukat

– áll a társaság sajtóközleményében.

A napi ingyenes fánkhoz nem kell semmit sem vásárolni, mindössze egyetlen kikötés van: igazolni kell, hogy a delikvens a koronavírus elleni védőoltás mindkét felét beadatta magának.

„Mindannyian szeretnénk, ha a lehető leggyorsabban sikerülne magunk mögé kényszeríteni a COVID-19-járványt, így támogatunk mindenkit, aki az ország biztonságáért mindent megtesz annak érdekében, hogy beoltassa magát, amint az oltás elérhetővé válik számára” 

– mondta Dave Skena, a Krispy Kreme marketingvezetője, aki azt is megjegyezte, hogy tudja, hogy az oltás beadatása egyéni, személyes döntés, így a cég márciusig azoknak is ingyenes fánkot ad, akik nem akarják beoltatni magukat.

A kiskereskedő az alkalmazottait is az oltás beadatására ösztönzi azáltal, hogy mindenki fizetett szabadidőt kap a vakcina mellé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás