promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: fontos napok jönnek az életedben, lépned kell, és minden álmod valóra válhat
Borítókép:  Noel Bauza / Pixabay.com
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csillagok nagyon jó dolgokat ígérnek, csupán egy nagyot kell lépned. Elmondjuk, milyen irányba.

Kos (március 21. - április 20.)

Neked most sokat kellene törődnöd magaddal, és kevesebbet a munkáddal, mert a lelked kicsit szenved, nem kapta meg azt a gondoskodást, amit megérdemelt volna. Hosszú távon ez nagyon rosszul jöhet, de most még van idő, hogy új erőt nyerj. Egy kis olvasás vasárnap este nagyban hozzájárulhat, hogy megnyugodj, sőt, ez segít majd felszabadítani a pozitív energiáidat is. Holnap pedig folytasd a nagy megújulást egy kis testmozgással a szabadban, kezdetnek egy séta is megteszi. A lényeg a folyamatosság!

Bika (április 21. - május 20.)

A hétvégén is dolgozol, és ez nem túl jó hír senkinek. Sokan várnak rád, hogy időd legyen rájuk, de te a mókuskerékben forgolódsz. Ideje lenne megállni egy kicsit, és új dolgokra koncentrálni, amelyek sokkal jobban megérik az idődet. Tanulj valami újat, kezdj bele bátran valami nagyon újba, és biztos, hogy jobb kedvre derülsz. És ne felejtsd el, hogy valakinek ígértél a héten valamit, ezt teljesítsd.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem biztos, hogy jó ötlet azonnal belevágni abba a nagy dologba, amivel a héten kecsegtettek, fontold meg inkább, ha kaptál egy nagy ajánlatot, mert lehet, hogy vannak hátulütői is. Viszont volt még egy apróság a héten, amit elfelejtettél megtenni, a párodat, szüleidet vagy éppen a gyerkőcöket emlékeztetni, hogy mennyire imádod őket. Nekik ez nagyon sokat jelentene, miközben annyi pluszt kapnál tőlük, hogy egész hétre felvidulsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Ideje egy kicsit túllépni a gondokon, és egy kicsit jobban koncentrálni az élet pozitív dolgaira. Első körben hiányzik az életedből egy kis tetmozgás, tudjuk, hogy nagyon rossz idők vannak mostanában, de már egy kis séta is nagyon boldoggá tehet, és könnyebben fog indulni a heted. Lehet, hogy már február van, és nem a nagy ígéretek időszakát éljük, de ideje, hogy életmódot válts, a mindennapi testmozgás egy kezdőlépésnek nagyon jó ötlet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Te vagy az ember, akinek hatalmas lehetőségei adódtak folyamatosan az élete során, néhánnyal éltél, sokkal viszont nem. És most megint ott állsz egy nagy dolog kapujában, de nem mersz belépni rajta. Miért történt ez? Egy utolsó ösztönzőre vágysz, egy jelre, ami minden kétségedet eloszlatja. Van egy jó hírünk, ha ezt a horoszkópot olvasod, ez egy jel, hogy ideje elkezdeni valamit, valami újat. A pároddal beszélj róla azért, de mi már tudjuk, hogy ő is nagyon jókat fog neked mondani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Emlékszel egy emberre a héten, akivel akadt egy kis beszélgetésed? Ő mondott neked valamit, amin azóta is rágódsz, egyszerűen nem tudsz túllépni rajta, mert nagy lehetőségnek érzed, de közben azt gondolod, hogy nagyon rizikós lenne belekezdeni. Egyet azonban elfelejtettél, sokat kérdezni, pedig ő várta volna a kérdéseket. Most van időd, ülj le beszélgetni pároddal vagy barátoddal, hogy ők mit gondolnak erről.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A héten kicsit sok zűr akadt otthon, és egyet elfelejtettél megtenni, pedig te erre születtél, te vagy a mérleg mindig, neked kell egyensúlyt hozni az erőbe. Ne késlekedj, írj azoknak, akiket megbántottál, ők nagyon örülni fognak, és te is megkönnyebbülést fogsz érezni, miután megtetted. Az emberek számítanak rád, bíznak benned. És a hét közepén ezért cserében nagy meglepetés fog érni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Tele vagy energiával, tele vagy pozitív gondolatokkal, sőt, tele vagy zseniális ötletekkel, csak egy baj van, nincsenek körülötted olyan emberek, akikkal szívesen elkezdenéd ezeket megvalósítani. Ülj le egy pillanatra, gondold végig, hogy ki tudna neked segíteni, trombitáld össze a régi pajtikat. Biztos, hogy valaki akad majd, akivel valami óriási dolgot tudtok alkotni közösen. A vasárnap egy tök jó időpont arra, hogy végiggondold, hétfőn kit hívj fel elsőként.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Te vagy a szerencsehozó, te vagy a fény ma valaki életében. Már egész héten azon gondolkodsz, hogy felhívd-e azt az embert, akivel régóta nem beszéltél, de érzed, hogy eljött az ideje. Neki szüksége van rád, pont tudnál neki segíteni. Legyél bátor, és hívd fel! Neki is van egy hatalmas meglepetése a számodra.

Bak (december 22. - január 20.)

Összevesztél valakivel a héten, aki pedig nagyon sokat jelent a számodra. Ez a nagy vita azóta is nyomja a lelkedet, és visszafogja a kreatív energiáidat. Ha te nem lépsz, ő sajnos nem fog. Eljött az idő, hogy túllépj magadon. Ráadásul, ha ezt megléped, ez a barát nagy szolgálatot is tehet neked. Most csak rajtad múlik, hogy nagyon jó irányt vegyen az életed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Itt az ideje, hogy szembenézz végre magaddal, és azzal, hogy van egy nagy titkod, amit nem mondál még el senkinek. Félsz megtenni az első lépést, de mindenki így van ezzel, nem csak te, sokan jártok ebben a cipőben. Egy jó beszélgetés mindig nagy segítség lehet, a pároddal, esetleg anyukáddal és apukáddal, vagy éppen legjobb barátoddal vagy barátnőddel ülj le egyet beszélgetni, mert segíteni fognak neked. 

Halak (február 20. - március 20.)

Mindenkinek eljönnek a nagy napjai, a tiéd ez, és most tényleg elkezdheted megvalósítani a saját álmod. Vasárnap van, holnap új hét kezdődik, de neked ez a nagy napod, most el kell kezdened azt, amire már évek óta vársz. Nyelvtanulás? Esetleg valami újat szeretnél tanulni? Itt az ideje, hogy a kezdeti lépéseket megtedd. Ma még nem kell túlzásba vinni, elég ha elkezded, de ez lesz a legfontosabb lépésed ebben az évben. Élj vele!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás