promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: ne hagyd elburjánzani a problémákat a hétvége előtt
Borítókép:  Sebastian Voltmer / Leemage via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igyekezz megoldani mindent a mai napon, hogy egy kicsit fellélegezhess. Segítünk megtalálni a megoldást a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma lehet valamilyen kínos helyzetbe kerülsz, de meg fogod kapni a jó ismerőseidtől a támogatást, hogy ki tudj evickélni belőle. Itt az is ki fog derülni, hogy ki van igazán melletted. A hétvége előtt ne vágj bele semmilyen komolyabb projektbe, mert nem fogsz tudni a végére érni. Fokozottan szükséged van a pihenésre.

Bika (április 21. - május 20.)

Remekül tudsz kommunikálni, és jól is haladsz, de ne mindent magadért tegyél. Az önzőséged előkerülhet, és megpróbálhatod befolyásolni mások érzelmeit. Ezt észre fogják venni, és eléggé megharagudhatnak rád. Tedd rendbe a hangulatodat, mert arra az énedre van szükség, akiben mindenki megbízik.  

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hála égnek rendben mennek a dolgaid, de mások nem lehetnek ilyen szerencsések a környezetedben. Tudomásul kell venned, hogy nem mindenkinek lehet olyan felhőtlen kedve, mint amilyen neked van. Ne próbálj rájuk erőltetni semmit, hanem inkább legyél együttérző, és ha teheted, akkor segíts.

Rák (június 22. - július 22.)

A közelmúltban kicsit elszaladt veled a ló költekezés terén? Fogd vissza magad, mert valamilyen váratlan kiadás gördülhet eléd. Ha nem vigyáztál eléggé a pénzre, akkor még az is előfordulhat, hogy kölcsön kell kérned valakitől. Nem muszáj drasztikusan változtatni a költekezési szokásaidon, de arra figyelj, hogy mindig legyen tartalékod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma igazán nagyra értékelheti a környezeted a véleményedet. Jók a meglátásaid, szóval ne tarts semmit se magadban. Ha tiszta, kritikus szemmel nézel az emberekre, akkor később még meg is fogják köszönni, hogy megvilágosítottad őket valamiben. Ne dobd a sarokba az új állásfoglalásaidat, mert akkor az igazság el fog süllyedni a mélyben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egyre nagyobb az önbizalmad az utóbbi hónapokban, pedig sokszor érzed azt, hogy picit elkeseredett vagy legbelül. Igyekezz mindenben meglátni a pozitívumot. Tudatában vagy az erősségeidnek, és jól is tudod őket használni. Az emberek azt hiszik ismernek, de most sok mindenben meglepetést fogsz okozni nekik.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha segítségre van szükséged az önfegyelem fejlesztéséhez, akkor csak a tükörbe kell nézned. Senki sem tud jelenleg nagyobb hatást gyakorolni rád, mint te magad. Ne keress külsős válaszokat a belsős kérdéseidre. Arra kell összpontosítanod, hogy megtaláld a hibákat magadban és kis lépésekben fejlődj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet sok a dolgod, de ha gyilkos tempót diktálsz, akkor az nem fog segíteni semmiben. Kapkodni fogsz, ami nálad csak sorra szüli a hibákat. Vegyél mély levegőt, nyugodj meg, és oszd be a feladataidat. Nem baj, ha kicsivel tovább tart, viszont így nem fogod összeomlasztani a napodat. Csökkenteni kell a nyomást az életedben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Hamarosan feltűnhet valaki a színen, akiről már régóta nem hallottál semmit. Nagyobb rá a lehetőség, hogy nem személyesen, hanem interneten ír rád. Valószínű, hogy valamit akar tőled, szóval megint csak ezekre a pillanatokra kellesz neki. Mögé kellene látni mit akar, és nemet mondani mindenre, aztán megszakítani a kapcsolatot.

Bak (december 22. - január 20.)

Itt az ideje, hogy újra feléledjen a merészebb éned. A passzív oldalad is jól teljesített mostanában, de ez inkább a szerencsének volt köszönhető, na meg annak, hogy a közeli környezeted segített neked, amiben tudott. Hamarosan olyan események vehetik kezdetét, ami arra fog ösztönözni, hogy a sarkadra állj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Úgy néz ki rengeteg döntést kell meghoznod, de ne áldozz mindegyikre ugyanennyi időt. Fontosabb, hogy gyorsíts a tempón, különben a hétvége előtt sok dolog marad a nyakadban. A megérzéseid jól működnek, és segíteni fog megtalálnod a helyes utat. A túl sok agyalás jelenleg csak meg tud bénítani.

Halak (február 20. - március 20.)

A megfelelő hozzáállás segíthet legyőzni az apróbb problémákat, amik idegesítőek tudnak lenni később, szóval ne hanyagold el őket. Muszáj ezeket is magad mögött hagynod, hogy teljes erőbedobással tudj belevágni a komolyabb kihívásokba. A hétvégi feltöltődést már ma este el kellene kezdened.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás