promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem tartotta magát embernek, ezért uszonyokat műttetett magára egy 24 éves férfi – fotó
Borítókép:  Prensa Libre
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ijesztő átalakuláson esett át egy 24 éves spanyol férfi. A fiatalember már évek óta vallja, hogy ő nem egy ember, hanem kiborg, ezért át is esett első beavatkozásán. Uszonyokat műttetett a fejére. 

A magát transzfajúnak valló tartó Manel Munoz egészen Japánig utazott az operációért, ugyanis itt volt az egyetlen sebészet, ami elvállalta a fiú megbízását. 

Manel koponyájába egy eszközt műtöttek, amelyhez két uszonyt lehet rögzíteni. 

A férfi elmondása szerint így már közelebb került ahhoz, hogy önmaga lehessen, éppen ezért büszkén mutatja meg különleges külsejét az Instagram-oldalán. Véleménye szerint nem számít ki, mit mond róla, nem foglalkozik a negatív kommentekkel. 

Az uszonyok darabonként fél-fél kilósak, és egy speciális mikrocsiphez csatlakoznak, aminek segítségével a férfi képes „hallani” a légköri nyomást, a páratartalmat és a hőmérsékletváltozást is.

– tudta meg a Blikk

Az esetről valószínűleg sokaknak a South Park egyik epizódja juthat eszébe. A helyzet valóban emlékeztet arra a részre, amikor Kyle apja delfinként szeretett volna élni, ezért egy – mindent elvállaló – plasztikai sebész, vízi-lénnyé operálta át a rajzfilmkaraktert. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás