promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini a követői száma miatt aggódik a dzsungelben, de VV Merci rátett egy lapáttal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akit egyszer beszippant a közösségi média, az örökre a rabja marad.

Néhány celebnek hihetetlen fontos a saját közösségi média platformjainak gondos és állandó karbantartása: odafigyel rá például, hogy naponta, de kétnaponta valami posztolva legyen, megválaszolgat egy-egy bejövő követői üzeneteket vagy csak ott tartja a kapcsolatot az ismerőseivel és a világgal. Manapság már-már lassan elvárt dolog, hogyha sikerre szeretnél vinni egy márkát, vagy önmagadat szeretnéd jobban előtérbe helyezni, akkor az Instagram elengedett felület ehhez: azért is, hogy az emberek megismerjenek téged, vagy legalábbis ne azt érezzék, hogy egy titokzatos idegen vagy, akit valójában lehetetlenség elérni, mert még saját magát sem veszi komolyan.

Haragudhatunk az Internetre, hogy ennyire magába bolondította a fiatalságot, a mostani generációt és már azért az előző generáció nagyjait is, viszont míg az utóbbiaknál nincs akkora nyomás, ha ne adj Isten nem annyira aktívak egy-egy platformon, addig a jelenlegi Z-generációnak olyan, mint egy harmadik kéz, amit ha nem használ, furán néznek rá a kortársai.

A világ gyorsul, lépést kell tartani vele: megvolt a napi Instagram posztod? Láttad ezt és ezt a TikTokon? S miért nem csináljuk meg ezt a trendet? Hogy vagy fent Snapchaten? Mi az a BeReal, és miért nem vagyunk még ismerősök ott?

Mintha egy kapcsolat attól lenne valódi, hogy a közösségi média bármelyik felületein ismerősök vagyunk a másik féllel: ha nem, vagy nem jelölte vissza, vagy nem jelöl be, akkor tuti haragszik ránk, illetve elkönyveljük kétszínűnek. Ha nem nézi a storyjainkat, ha nem likeolja, amit kiteszünk, akkor biztos irigy és féltékeny, illetve csak megjátssza magát. Ha nem ír vissza az üzenetünkre, csak leláttamozta a kiszemelt fiú/lány, akkor a lányok részéről jön az órákig, a napokig tartó nyűg, hogy mi az, hogy csak láttamoz, hogy valójában ennyit sem érek, hogy odaböffögjön egy „ok, majd később írok"-ot? Aztán ilyenkor eszükbe se jut az, hogy mi van akkor, amikor ők kénytelen csak láttamozni válszküldés helyett.

A különféle online platformok elidegenítenek minket egymástól, arról nem is beszélve, hogy önzőbbé válunk tőle.

A Celeb vagyok ments ki innen! legutóbbi adásában néhány celebet telefonhívások fogadták: volt, akit a családja, a szerelme, a gyermeke hívott fel. Különféle módon fogadták a hívásokat, persze, várható módon, ha ilyen sokáig vagy távol a szeretettedtől, akkor oly mindegy, hogy férfi vagy nő vagy, de sírva fakadsz az örömtől. Jó érzés, erőt ad a biztonságot adó hang meghallása.

Ez Molnár Nininél sem volt másképp, akinek az egyik utolsó kérdését a többi celeb sem hitte volna el, ha nem a saját fülükkel hallották volna,

„Az Instán kaptam követőket?”

Ezt azután kérdezte meg az anyukájától, hogy előtte olyan szépeket mondott teljesen őszintén, hogy ha hazamegy, akkor még jobban el fogja mélyíteni a kapcsolatot a családdal, mert nagyon szereti őket és rájött, hogy a család a legfontosabb. Az édesanyja erre azt válaszolta, hogy de hát nekik már eleve nagyon jó a kapcsolatuk, és ennél jobb már nem is lehetne.

VV Merci utána a párjától kérdezte meg, hogy nagyon gáz-e már a szempillája és levegye-e már? Mindenki megnyugodhat, Merci engedélyt kapott, hogy vegye le a szempilláit. Viszont a fiatal leányzó lelkébe is beleláthattunk, hiszen a szépségi dolgok előtt azt kérdezte meg a telefonba, hogy a szerelme még szereti-e és várja otthon és nem akarja-e elhagyni.

Félmásodpercekből mennyi megtudható egy emberről, nem igaz?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás