promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Schobert Norbiék meglépték azt, amire már 20 éve várnak - Csak úgy özönlenek a gratulációk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett Schobert Norbi és Rubint Réka.

Minden bizonnyal Schobert Norbi és Rubint Réka az ország legsikeresebb sztárpárja, hiszen mindketten olyan birodalmat építettek maguk köré, amire előtte még talán sosem volt példa hazánkban. Ez persze sajnos azzal is együtt jár, hogy az évek alatt rengeteg rosszakarójuk lett, és a botrányok sem kerülték el őket – legutóbb például Béres Alexandrával és Bíró Icával volt balhéja Schobert Norbinak:

Bármilyen gondjuk akadt, Schobert Norbi és Rubint Réka végig kitartottak egymás mellett, és folyamatosan bizonyították a világnak, hogy ők tényleg egymásnak vannak teremtve. Amikor a fitneszguru hirtelen stroke-ot kapott, akkor a felesége minden erejével összetartotta a családot, és még abból a rettenetes, félelmetes szituációból is boldogan jöttek ki végül – nem csoda, hogy 20 év házasság után a minap ismét megerősítették a fogadalmukat.

„21 éve követsz vakon, mint én Téged. 20 éves házassági fogadalom megerősítés. Köszönök Neked mindent! Az életemet, a gyerekeimet, a céljaimat, a kitartást, a hitet!”

– írta Schobert Norbi a közösségi oldalán.

A híresség meg is osztott pár képet a jelentős eseményről, ahol az egész család ott volt, a felvételek alapján pedig Schobert Lara és Norbika még egy duettet is előadtak a szüleik tiszteletére. Az éppen a Dancing with the Stars következő évadára készülő Rubint Réka természetesen elképesztően nézett ki, szóval minden jel arra utal, hogy ez egy tökéletes, maradandó nap volt a Schobert család számára.

Itt lehet megnézni a fotókat, amik miatt már rengetegen gratuláltak Schobert Norbinak és Rubint Rékának:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás