promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence elhagyja az országot?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A külföldre költözés még mindig a tervei között van.

Istenes Bence és Csobot Adél a magyar sztárvilág egyik álompárja. A műsorvezető Viva TV-n kezdte a pályafutását, majd óriási karriert épített és az RTL Klub csapatát erősíti.

Bár itthon nagyon keresett, a külföldi álmokról nem tud lemondani. 2016-ban Németországba költözött, egy kölni tv-nél helyezkedett el. Majd 2018-ban a németországi Sky1 csatorna X-Faktorában lett műsorvezető.

Jelenleg Magyarországon élnek a családjával, de mint mondja, a külföldre költözés mindig a fejében van.

„A mai napig gondolkodom ezen, és egy csomószor fűzöm az Adélt, hogy most akkor menjünk Spanyolországba, csak egy évre, két évre. Én imádnám, ha tehetném, a gyerekeimet is utaztatnám. Azt szeretném, hogy ismerjenek más kultúrákat, menjünk el, éljünk ott egy kicsit, tanulják meg a nyelvet, szerintem ezzel kapnák a legtöbbet”

– mesélte a saját műsorában Youtube-on.

Hozzáteszi viszont, hogy mióta gyerekei vannak azóta sokkal jobban megfontol egy ilyen döntést, még nyaralni is máshogy megy.

„Máshogy megyek nyaralni, máshogy hozom meg a döntéseket. Más szállást nézek gyerekekkel, mást, ha egyedül megyek a fiúkkal hétvégére… Kicsit jobban bebiztosítom magam, úgy érzem, őket is védenem kell.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás