promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter meglépte, ami miatt rengetegen kiborulnak mostanság - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter állást is foglalt a fotó megosztásával.

Hajdú Péter már háromszoros édesapának mondhatja magát, mivel pont Valentin-napon megszületett a kisfia. A 46 éves műsorvezető és 20 esztendővel fiatalabb kedvese természetesen a fellegekben járnak jelenleg is.

Volt azért pánik az elején, mert Láng Eszter egy nyaralás alatt elkapta a koronavírust, és még a hasa is elkezdett fájni, de hála égnek minden rendben lett végül. Azért is volt nagy a pánik, mert Eszter korábban kétszer is elvetélt.

Hajdúék szülészorvosa és persze a szülők is mindenképpen azt szerették volna, ha természetes úton jön világra a baba, de a komplikációk miatt Eszternek császárral kellett világra hoznia az első közös gyereküket, akit Dominiknak neveztek el.

 [[cikk2]]

Rengeteg a vita arról, hogy a sztárok mutassák-e meg, vagy sem a gyereküket interneten. Sokan Hollywoodban ezt úgy kerülik ki, hogy például csak a baba kezeit, vagy éppen a kicsi lábacskait fényképezik le.

Néhány ember fel szokott háborodni, ha egy celeb nagyon mutogatja a gyerekét a közösségi médiában, de Hajdú Péter szinte csak pozitív kommenteket kapott. Igazából egy olyan aranyos fotót osztott meg, ami nem lép át semmilyen határt, és nem hinnénk, hogy a tévés minden egyes pillanatot mutogatni akar majd Instagramon.

A legtöbb hozzászóló azt emelte ki, hogy Dominik iszonyatosan hasonlít Hajdú Péterre, és persze jó egészséget kívántak az újszülöttnek.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás