promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M nagy döntésre szánták el magukat, szintet lépett a kapcsolatuk
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új szintre emelték a kapcsolatukat.

Az elmúlt hetekben az újságok rengeteget foglalkoztak Csutival, Kulcsár Edinával és G.w.M-mel is, így lassan rengeteg dolgot megtudhatunk az új helyzetről. Eddig tehát bátran kijelenthetjük, hogy 2022 egyik legfontosabb híre volt Kulcsár Edina és Csuti válása.

Korábban mindketten több újságnál és Youtube-csatornán is megszólaltak már, Csuti például egy nagyon hosszú interjút adott még korábban Palik lászló műsorában:

Nemrégiben Edina egy nagyon népszerű posztot tett ki az Instagram-oldalára, amiben hét pontba szedi azokat a fontos dolgokat, amelyektől szerinte boldogabb életet tudunk élni, az első pont például úgy szólt

"Békélj meg a múltaddal, hogy élni tudd a jelenedet"

A további pontokat IDE kattintva olvashatjátok el.

A Borsonline nemrégiben pedig arról számolt be, hogy Kulcsár Edina és G.w.M gyermekei is találkoztak, most először. A találkozó jól sikerült, Edina pedig azt is elmondta a lap érdeklődésére:

"Fontos, hogy a gyerekek hogyan fognak összebarátkozni, ha majd idővel azt látjuk, hogy jóban vannak és akár még hiányolják is egymást, akkor feljebb tudunk lépni egy szintet. Nagyon szeretnénk, hogy a gyermekeink mindkét oldalról szeressék a szüleiket, így mindig kihangsúlyozzuk a nekik – ki ki melyik oldalt –, hogy anya és apa csak egy van és nagyon kell őket szeretni. A gyerekek ebben nem sérülhetnek. Remélem, mindenkinek az a célja, hogy egy kiegyensúlyozott gyerekkort teremtsünk nekik"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás