promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sztárban sztár új zsűritagját pont annyira meglepte a TV2 döntése, mint a közönséget – videó
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 bejelentette, hogy kik lesznek a Sztárban sztár következő évadának zsűritagjai, és sokan elég furcsán néztek az egyik választás hallatán.

Rengetegen imádják a TV2 egyik legsikeresebb műsorát, a Sztárban sztárt, amiben celebek bújnak más hírességek bőrébe, hogy őket utánozva adjanak elő ismert dalokat. Örülhetnek a rajongók, hiszen a csatorna hivatalosan is megerősítette, hogy tavasszal jön az új évad, amihez friss arcok is csatlakoznak, ugyanis a zsűritagok közt megtaláljuk Papp Szabi és Kökény Attila mellett Lékai-Kiss Ramónát, illetve Makranczi Zalánt is.

A visszajelzések alapján sok embert meglepett, hogy a Mintaapák című sorozat színésze, Makranczi Zalán zsűritagként fog szerepelni a Sztárban sztárban, és úgy tűnik, hogy ő is legalább annyira megrökönyödött a TV2 döntésén, mint a közönség.

„Amikor felhívtak telefonon, hogy rám gondoltak, én legyek az egyik zsűritag, először nem hittem el. Tényleg, én? Aztán gondolkodtam rajta, és mondtam, hogy végülis huszonkét éve vagyok a szakmában, huszonkét éve vagyok színész, filmekben, sorozatban, kisszínházban, nagyszínházban, szegedi szabadtéri színpadon, 1300 ember előtt, 8000 ember előtt különböző arénákban… végülis, miért ne próbáljuk ki?”

mondta Makranczi Zalán.

Ezzel új szintre léphet a színész népszerűsége, és jó eséllyel minden „fanyalgó” kellemesen fog majd csalódni benne, és talán ő lesz a legmókásabb, legszórakoztatóbb zsűritagja a műsornak – hamarosan kiderül, addig is itt lehet megnézni a vele készült interjút a Sztárban sztárral kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás