promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő feleségének óriási fájdalmai vannak – gondok vannak a babával?
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz-Gyuricza Dóra nagyon nehéz napokat él át, de ez sajnos benne van a pakliban.

A sztárpáros túl van az esküvőn, a nászúton, és a séf étterme is a csúcson van. Rumourban állandó a teltház és annyi a munka, hogy néha a Michelin-csillagos séf felesége is be szokott segíteni.

Dóri és Jenő nem olyan rég Mexikóban nyaraltak, mivel még egyszer ki akarták kapcsolni az agyukat, mielőtt Kamilla megszületik. A séf párja még a csodás terhes pocakját is megmutatta, ami egyre gömbölyűbb lesz.

A szerelmesek még kicsit várni akartak a gyerekkel, de az élet másképp hozta.

A Blikk szúrta ki, hogy Rácz-Gyuricza Dóra az Instagram-történetében meg akarta osztani a követőivel a terhesség árnyoldalát is. A Michelin-csillagos séf feleségének olykor nagyon erős fájdalmai vannak, ami sajnos ilyenkor benne van a pakliban, szóval megnyugtatunk mindenkit, hogy nem a babával van gond.

„Ma nagyon kemény napunk van. Savam az újra a torkomban, és olyan fáradtság van rajtam egész nap, mintha óriási buliban lettem volna egész éjjel. Tegnap valahogy úgy helyezkedett el a kishölgy, hogy azóta a jobb oldalamon gyakran szúró fájásokat okoz. Csak hogy picit belelássatok ebbe a részbe is... vannak szuper napjaim, de néha bizony a terhesség fáj”

- írta Dóri, akinek ugyebár ez lesz az első kisbabája, így még sok mindent fel kell fedeznie a terhességgel és a testével kapcsolatban.

Szóval Rácz-Gyuricza Dórinak vannak nehezebb és könnyebb napjai, de a lényeg, hogy Kamilla egészséges legyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás