promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emberségből jeles: elképesztő dolgot tett egy férfi, hogy megmentsen egy mókust – videó
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nap mint nap bukkannak fel az interneten olyan hírek, videók, amelyek ékes bizonyítékai annak, hogy még nem vált teljesen érdektelenné a világ. A hétköznapi hősök igenis köztünk járnak.

Akárcsak az embereknek, bizony olykor még az állatoknak is elkél a segítség. Télen a kemény hideggel kell megbirkózniuk, nyáron pedig a nagy hőség okoz nekik gondot. Így járt egy vadon élő mókus is, aki vélhetően a rekkenő melegben nem talált ivóvizet. 

Egy férfi munka közben találkozott egy nagyon szomjas mókussalés ahelyett, hogy elsétált volna mellette, segített. PET palackból adott vizet a kis rágcsálónak, aki nagyon hálás volt a hűsítőért. Hagyta, hogy a férfi megsimogassa, sőt még a karjára is felmászott, így köszönve meg az életmentő segítséget.

A férfi a videót TikTok oldalán is megosztotta, amit már

több, mint 17 millióan néztek meg, és mindenki egyetértett abban, hogy több ilyen emberre lenne szükség a világban.

Ha megnézed a következő videót, biztosan melegség árasztja el a szíved, és szebb lesz a napod.

Az európai mókus egyébként roppant elterjedt, szinte bárhol elél a legkülönfélébb erdőktől a síkságon át a hegyvidékig, de gyakran találkozhatunk velük parkokban, nagyobb kertekben is. Egy kis kajával könnyen a szívükbe lophatjuk magunkat, nagyon barátságosak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás