promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy összekapott a feleségével, hogy le kellett szállítani a repülőről A zöld íjász sztárját
Borítókép:  Stephen Amell / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A zöld íjász című sorozat hőse, Stephen Amell nem bírt az érzelmeivel, és akkora vitába keveredett a feleségével a repülőn, hogy kénytelenek voltak leszállítani őt.

Szinte az összes kapcsolatban előfordulnak összetűzések, de az kifejezetten kellemetlen, mikor egy híres emberről van szó, ráadásul nyilvános helyen történik a balhé. A tavaly véget érő A zöld íjász egykori főszereplője, Stephen Amell is belekeveredett most egy ilyen szituációba, aminek nem lett jó vége, ugyanis olyan heves szóváltást robbantott ki a feleségével, hogy végül kirakták a színészt a járatról.

„A feleségem és én összevitatkoztunk hétfő délután egy Austinból Los Angelesbe tartó Delta járaton. Megkértek, hogy legyek halkabb, én pedig engedelmeskedtem. Körülbelül 10 perccel később megkértek, hogy hagyjam el a járatot. Ezt rögtön meg is tettem. Nem erőszakkal szállítottak le. [...] Vettem jegyet a Southwest két órával későbbi járatára és további összetűzések nélkül hazautaztam. Hagytam, hogy az érzelmeim felülkerekedjenek rajtam, ennyi történt”

írta Stephen Amell.

A hírességet a hazai nézők A zöld íjászon kívül az Új csajból, illetve a 2016-os Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból című filmből ismerhetik, de feltűnt még egyebek között a Doktor Addisonban, illetve a Hung - Neki áll a zászlóban is – legközelebb pedig az augusztus 15-én érkező Heels című sportdrámában lesz látható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás