promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A sztárok is slamposodnak: Heidi Klum melltartóban vágja a frufruját
Borítókép:  instagram.com/heidiklum
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olcsó és gyors megoldás, ráadásul így volt mit néznie majdnem egymillió embernek.

A mackónadrág vagy pizsama egyelőre talán még nem divat, de lassan a sztárok is kezdik elhagyni magukat az egy éve tartó kényszerű bezártság miatt. Most éppen Heidi Klum rakott ki egy aranyos videót arról, hogy a fodrászhoz rohanás helyett inkább maga igazította meg a frufruját.

A 47 éves egykori szupermodell szerencsére nem öltözött túl ehhez az egyszerű művelethez, és azt sem bánta, ha néha lecsúszott a fürdőköpenye. Az alatta viselt fekete fehérnemű remekül megy a borzas szőke hajához, úgyhogy nem lehet kifogásunk a látvány ellen.

Fotó: instagram.com/heidiklum

A szakértő újságírók azt is megemlítik, hogy Klum éveken keresztül váltogatta, hogy éppen hogyan viselte a frufruját, szóval nagy rutinja van már ennek kezelésében. A pepecselés közben néha behallatszik a férj kiabálása is, aki meglepő türelemmel viseli neje otthoni fodrászkodását.

Aki esetleg lemaradt volna róla, Heidi Klum már nem az énekes Seallel él egy háztartásban, hanem 2019 óta Tom Kaulitz a férje. A Tokio Hotel gitárosa 16 évvel fiatalabb szerelménél, de ez manapság már említésre sem méltó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás