promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabó meglepő kijelentést tett
Borítókép:  Index.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo az RTL Klub Reggeli című műsorában egy időre felhagyott a csajozással, elengedte a hajtós csajokat. 

Kesze-kusza ívű beszélgetés zajlott az RTL Klub Reggeli című műsorában Pumped Gabo és két a műsorvezető, Peller Mariann és Szabó Zsófi között. A „nemcsak színtiszta hús és izom, hanem azért egy hatalmas dobogó szívcsakra is" felvezetést kapó Gabót kezdetben arról kérdezték, hogy bizony, mi a helyzet a kutyákkal. A celeb ugyanis nagy állatbarát, egy kóbor kutyát sem hagyna a hidegben az út szélén.

Kiderült, hogy Pumped Gabo délután háromig introvertált, és, hogy több kutyát is megmentett már. 

„Ha látok az út szélén egy kóbor kutyát, és nagyon hideg van, akkor elviszem éjjel-nappali állatorvoshoz, ahol leolvassák a chipet. Olyan hideg van, lehet, hogy szőrösek, de azért ilyen hidegben lehet, hogy megfagynak vagy valami. S ha nem áll meg az ember, akkor lehet, hogy ott marad a kutya. Mindig azt gondolják az emberek, hogy majd más valaki..(...) Szeretem az állatokat"

– mondta.

Szóba került, hogy Pumped úr megosztó személyiség.

„Ebben sok év kemény munkája benne van" – jött a válasz.

Elárulta, most már próbál valódi értékeket kommunikálni. Szerinte óriási probléma, hogy a fiatalok azt látják, hogy például a lányok Dubajban, Maldív-szigeteken nyaral. Az ilyen lányok a celeb a „hajtós" kifejezést használta, amely nagyjából annyit tesz: a hölgy pénzért cserébe erotikus jellegű szolgáltatást nyújt.

Egy gyors kitértő Gabo kolumbiai túrájára, majd jött a cölibátus. S, hogy miről is van szó?

„Úgy hívták ezt a programot, hogy no bithes december, és ennek az volt a lényege, hogy ne a hajtósok után szaladgáljunk, hanem magunkra fókuszáljunk, az edzésre, a munkára, a karrierre. Ne veszítsük el a fókuszt. (...) Az a baj, hogy a tavalyi évben elment a fókusz, csajozgatni, ilyesmi. És erre rájöttem, észleltem, és ezt decemberben visszafogtam. Februártól clean and sober february van. A sober józanságot jelent, a clean meg ebben az esetben tiszta étkezést jelent. A munkára és a karrierre fókuszálunk"

– mondta Pumped Gabo.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás