promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Prudens kvízfalók tesztje: csak az igazán lángelmék képesek 10/10-es csúcseredményre
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 izzasztó kérdés az igazán nagytudású kvízfalóknak.

A most következő kvízt olyan prudens kvízfalóknak találtuk ki, akik igazi lángelmék és nagytudásúak. Sokan az ilyen nehézségű teszteknél nem is tudják a helyes válaszokat, csak tippelnek, és reménykednek benne, hogy jól. Másokat pedig nem is érdekli igazán a pontszám, sem az, hogy 10/10-es csúcseredményt érjenek el, inkább azért töltögetik ezeket, hogy új dolgokat tanuljanak, új ismereteket szerezzenek - szóval, hogy bővítsék a tudásukat.

Ezt a lehetőséget most is biztosítani tudjuk az alábbi kvízünkben, ami ismét 10 kérdésből áll. Mindössze 2-2 válaszlehetőség közül kell eldönteni, hogy melyik a helyes, de a feladat nem lesz könnyű. Igyekeztünk most is olyan kérdéseket összeválogatni, amikkel nem igazán találkozunk minden nap, viszonylag ritkán hallunk róluk, szóval nem kizárt, hogy nem fogtok olyan pontszámot elérni, mint amilyen szeretnétek.

De akkor se csüggedjetek, ha most nem tudtok az élvonalban végezni. Ha csak 6-7 pontot fogtok elérni, már akkor is mondhatni átlag feletti teljesítményt fogtok nyújtani, hiszen ezek tényleg igen nehéz, vegyes kérdések; aki pedig 8, 9, vagy 10 pontot érne el, az már nem is borotvaeszű, hanem igazi lángész.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás