promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa érzéki dekoltázsát megvillantva hagyta, hogy kényeztessék egy forgatáson
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közösségi oldalán előszeretettel halmozza el rajongóit a kulisszatitkokról készült felvételekkel a műsorvezetőnő.

Demcsák Zsuzsa már fiatalon ráébredt arra, hogy a televízió világa az ő otthona. Színvonalas és humoros műsorvezetése, valamint érzékeny és megértő hozzáállása mindig is kitűnt a képernyőn. Karizmatikus személyisége és természetessége segítette őt egyre magasabbra lépni a műsorvezetői ranglétrán.

Bár Zsuzsa nem mindig volt botrányoktól mentes, egy ideje úgy látszik az életmódváltás és a munka körül forog az élete. Az Instagram posztjaiban jelenleg minden a Farm VIP új évda körül forog. A felvételek előtti jóhangulatú készülődés atmoszférája lengi körbe ezeket a posztokat. Új frizurák, némi smink és fantáziadús műsorvezetői ruhaköltemények. Az egyik legutóbbi posztjában enyhe, de annál érzékibb dekoltázzsal hagyja, hogy a sminkes még lefixálja a kész munkáját a felvétel előtt. A tűző napsütésben nem lehet egyszerű dolguk a fodrászoknak és a sminkeseknek. De a legnagyobb kihívást mégis a forgatáson részt vevők számára jelenti a kánikula, akik órákig végzik munkájukat ebben az időben.

A karizmatikus műsorvezető magánélete is nyitott könyv a közönség előtt. De az már teljesen nyilvánvaló, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében! A kommentelők is rendkívül elégedettek Zsuzsa jelenlegi megjelenésével. Többen megdicsérték milyen csinos, és bombaformában van. Egyes kommentelők pedig már-már túl vékonynak találták a televíziós műsorvezetőnőt. Az alábbi képeken egy farmer-szettben fotózták, ami csodásan passzolt az alakjához!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás