promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cáfolták a Britney Spearsről terjedő híreket, nagyon sokan aggódnak a popsztár élete miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sam Asghari és Britney Spears 14 hónapig voltak házasok, mielőtt elváltak útjaik.

Kétségtelen, hogy Britney Spears karrierje egykor szebb napokat is látott, a fiatalon világhírűvé vált popsztár manapság leginkább a közösségi médiába feltöltött furcsa fotókkal, valamint magánéleti problémáival tűnik ki.

Nem volt ez másképp már néhány hónappal ezelőtt sem, amikor az énekesnő és Sam Asghari bejelentette válását. Sokan attól tartottak, hogy Britney-t egykori kedvese teljesen kiforgatja vagyonából, és a házassági szerződés alapján Asghari valóban komoly anyagi javakkal gazdagodik.

Asghari augusztusban adta be a válókeresetet, és mint kiderült, az ingatlanok egy részét a szerződésben foglaltak szerint osztják fel. Ugyanakkor Spears az ékszereket és más személyes tárgyait megtarthatja, valamint a házassága előtt szerzett bevételeinek jelentős része is megmarad.

A dokumentumokat nemrég nyújtották be egy Los Angeles-i bíróságon, és úgy tudni, hogy a válás végül békésen zajlott, a Britney Spears csődjéről szóló hírek pedig alaptalan félelmeknek bizonyultak – írta meg a Page Six.

Egy közeli forrás ugyan korábban azt állította, hogy a Britneynél 12 évvel fiatalabb fitneszedző megpróbálta újratárgyaltatni a házassági szerződés szigorú feltételeit, ám végül erre nem került sor. A popsztár mögött ráadásul erős jogi csapat áll, akik a gondnoksági ügyében is eljártak.

Nagyon úgy néz ki, hogy Asghari nem is tudott az énekesnő minden vagyonáról, a dokumentumokban ugyanis szerepel a megállapítás, hogy

"vannak különböző közös és kvázi közös vagyontárgyak és adósságok, amelyek teljes jellege és mértéke jelenleg nem ismert számára".

Sam Asghari és Britney Spears még 2016-ban kezdtek randizni, az együtt töltött évek alatt közös gyermekük nem született. Ez volt az énekesnő harmadik házassága, 2004-ben gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel kötötte össze az életét – alig 55 óra erejéig. Ezt követően - még ebben az évben - Kevin Federline-hoz ment hozzá, akivel 2007-ig alkottak egy párt, és két közös fiuk született.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás