promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears bugyiban adott elő erotikus táncot, de olyan volt, mintha démont idézne - videó
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan aggódnak már érte.

A 39 éves, egykori popdíva a nappalijában adott elő nem mindennapi mutatványt, miközben mindent felvett, és az eredményt feltöltötte az Instagram-oldalára is. A kezdeti képsorokból először erotikus táncnak feltételezett produkció mintha valamiféle démonidézésbe csapna át pár mozdulat után.

És ezt nemcsak mi, hanem kommentelők hada is megjegyezte a videó mellett.

Az énekesnő mostanában nagyon rászokott a táncra, 2020-as év utolsó napjaiban is lejtett már egyet rajongóinak, akkor azt mondta, ezzel köszöni meg azt a sok biztatást, amit tőlük kapott a hosszú év során.

Britney-nek amúgy a saját elmondása szerint nincs könnyű élete, a saját háza most a börtöne. 12 éve a saját apja a gyámja, aki nem engedi ezt meg neki, sőt, még a saját pénzügyeibe sincs beleszólása. 2019-ben sokáig pszichiátrian kezelték, de úgy tűnik, azóta sem jött rendbe. Britney tragédiáinak sorozata 2007 óta tart, ekkor történt az ominózus eset, amikor kopaszra borotválta a fejét.

Sokan úgy gondolják, hogy ezekkel a fura videókkal Britney üzenni akar, el akarja mondani, mi történik vele, mi történik benne. De egyelőre senki nem tudja megfejteni a mozdulatokat. És persze az is igaz, hogy ez is csak egy teória.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás