promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears káromkodva köszöntötte édesanyját
Borítókép:  Mike Windle / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megígérte, hogy többet nem mondja ki ezt a szót.

Britney Spears körül pörög az élet, és mindig képes valami őrültséget csinálni, és ezt újabban sportolás közben teszi. Múltkor bevallotta az egyik edzős videója előtt, hogy néhány gyertya miatt sikerült porig égetnie a saját edzőtermét, amiből csak két súlyzót tudott kimenteni.

Persze még mindig jobb, mint amikor egy rosszul működő stopper miatt azt hitte, hogy megdöntötte Usain Bolt 9,58 másodperces világrekordját 100 méteres síkfutásban. Itt több másodperces eltérésről beszéltünk, azért volt fura a dolog.

Nem olyan rég volt anyák napja, de Britney és édesanyja duplán ünnepelhettek, mivel Lynne Spears 65 éves lett. Az énekesnő, aki amúgy Lynne nagyobbik lánya, egy régi fotóval köszöntette fel őt. A képen persze Britney is szerepel, még nagyon-nagyon fiatalon.

Az énekesnő lazára vette a figurát, és egy káromkodással köszöntötte fel az édesanyját, aki előtt megígérte, hogy többet nem fogja használni ezt a szót. Mivel ekkora örömet fejezett ki vele, így remélhetőleg Lynne el fogja nézni a lányának ezt a kis trágárkodást:

„Boldog születésnapot anyu! Olyan rengeteget nevettünk együtt… Nem is nagyon érdekel, ki kell mondjam… Ki..szottul szeretlek! Ígérem, nem használom többet ezt a kifejezést.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás