promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A zavaros tekintetű Britney Spears beletolta hatalmas melleit a kamerába, majd perceken át fogdosta magát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felvételt inkább mondanánk kínosnak mint szexinek.

Britney Spears vélhetően szexiskedni akart legújabb videójában ám a végeredmény inkább elkeserítő, mint vonzó. A z 1990-es évek popistennője a mai napig szolgáltatja nekünk a beszédtémát, azonban sajnos már régóta nem a zenéjével, mintsem őrült nyilatkozataival és viselkedésével.

Miután 2007-ben szétmentek férjével és gyermeke apjával, Kevin Federline-nal, Britney Spears teljesen kikészült mentálisan, ezután pedig édesapja gyámsága alá helyezték őt, ami alól végül 2022-ben sikerült kiszabadulnia, azóta azonban mintha teljesen megbolondult volna és szinte nap mint nap tölti fel magáról a megosztóbbnál megosztóbb felvételeket az internetre.

A gyámsági procedúra során ismerkedett meg Sam Asghari-val, aki modell és személyi edző. Kapcsolatuk pedig szépen alakult, 2022-ben össze is házasodtak, nem sokkal később azonban Britney elképesztően zavarodott üzeneteket tett közzé a médiában, amelynek az lett a vége hogy 2023 nyarán végleg elváltak útjaik férjével.

A válást egyébként a férj kezdeményezte, miután Britney valószínűsíthetően megcsalta és többször fizikailag is bántalmazta őt. Az énekesnő élete pedig úgy látszik azóta sem került jó vágányra.

Az Instagram-oldalára ugyanis most egy újabb igen érdekes felvételt tett közé. Ezen a láthatóan zavart tekintetű Britney egy kivágott ruhában a hatalmas melleit fogdosva mered a kamerába, ezt a folyamatot pedig többször is megismétli előre-hátra, szinte érthetetlen indokból.

Ezek után nem csoda, ha senki sem érti ezúttal mi történhetett az énekesnővel, a videó ugyanis inkább mondható kínosnak mint szexinek és akkor még finoman fogalmaztunk. Azt azonban hogy mit akarhatott valójában ezzel elérni Britney azt mindenki döntse el maga, miután megtekintette az alábbi felvételt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás