promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A válófélben lévő énekesnő mindent megmutató apró tangabugyis tánccal üzente meg exének, hogy takarodó van
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amíg hazánkban mindenki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával van elfoglalva, addig egy másik sztárpár is bombát robbantott.

Egy egész világ kapta fel a fejét Britney Spears és Sam Asghari válásának hírére. A házasság felbontását valószínűleg a popdíva kezdeményezte, hosszú Instagram posztban vallott arról, hogy mennyi fájdalmat kellett átélnie 6 év alatt a kedvese mellett és állítása szerint elég volt a szenvedésből.

Britney Spears élete tündérmeseként indult, azonban kártyavárként omlott össze. Az első három napos házassága után, melyet egy átbulizott éjszaka után kötött Jason Allen Alexander-el az egyik táncosa mellett kötött ki. Kevin Federline-nal sem volt túl sikeres az örökké szóló eskü, három év után elváltak az útjaik, kapcsolatukból pedig két gyermek is született.

Ezek után szenvedte el az ominózus idegösszeomlását, melynél egy fodrászüzletbe beszabadulva önkívületlenül lenyírta a haját.

Ezek után 13 évig édesapja gyámsága alatt állt, melyből hosszas jogi csatározás és a a közvélemény bátorítása segített neki kiszabadulni, a tavalyi évben, 2022-ben.

Eközben ismerkedett meg Sam Asghari-val, aki modell és személyi edző. Kapcsolatuk szépen alakult, 2022-ben össze is házasodtak. Azonban Britney elképesztőe zavarodott üzeneteket tett közzé a médiában, többen találgatták, hogy férje miért nem segít neki a gyógyulás útjára lépni.

Rengeteg konteó elmélet látott napvilágot, sokan azt mondták a videók manipulálva vannak és nem az énekesnő szerepel rajtuk, sőt egyesek azt is tudni vélték, hogy Britney meghalt.

Rengeteg majdnem pucér és lenge öltözetű videót és képet töltött fel magáról az Instagramra, rajongói a mai napig aggódnak érte. A válást Sam kezdeményezte, miután Britney valószínűsíthetően megcsalta és többször fizikailag is bántalmazta őt. Amerika valószínűleg ideig legcsúnyább válásával nézünk szembe, hiába írtak a felek házassági szerződést.

Az énekesnő egy fehérneműs táncos videóval tudatta mindenkivel: túllesz a váláson és rendben van.

Itt nézhetitek meg a zavarodott énekesnőről a videót, ha van ötletetek, hogy mit csinál azzal a zsebkendővel, akkor osszátok meg velünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás