promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears pucéran zuhanyzik miközben a melleit gyúrja - elgurult a gyógyszere a pophercegnőnek?
Borítókép:  YouTube.com/BritneySpears (thumbnail)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears botrányos meztelenkedése egyre kevésbé izgató, és egyre inkább aggasztó.

A jelenleg 41 éves Britney Spears az 1990-es és a 2000-es évek elején az egyik legnagyobb popikonnak számított a bolygón. Slágert slágerre halmozott, és már egészen fiatal korában felért a csúcsra. Annyira ismert és közkedvelt sztár volt, mint jelenleg mondjuk Ed Sheeran vagy Dua Lipa - dalait kívülről fújta az egész világ.

Van az a mondás, hogyha Britney kibírta a 2007-es évet, akkor te is bármit kibírsz. Szakított férfjével és gyermekei apjával, Kevin Federline-nal, ezután pedig idegösszeroppanásai lettek és rendszeresen járt pszichiátriára. Gyermekeiről már nem tudott megfelelően gondoskodni, sőt annyira kikészült, hogy 2008-ban édesapja gyámsága alá helyezték az énekesnőt.

Ez azt jelentette, hogy olyan súlyos mentális problémákkal küzködött, hogy gyakorlatilag édesapja, Jamie Spears döntött minden ügyben, ami Britneyt érintette. Kiderült, hogy sokszor a lakhelyét sem hagyhatta el és csupán 30 százalékos felügyeletet kapott a fiai felett.

Később egyébként zsűritag lett az X-Faktorban, turnézott, ezért úgy tűnt, teljesen felgyógyult és rendben van a mentális egészsége. 2019-től azonban ismét megindult a lejtmenet, hiszen bekerült egy szanatóriumba, és erőteljesen elkezdték őt ismét gyógyszerezni. Ekkor kelt életre a #FreeBritney mozgalom, amelyben még édesanyja is részt vett: úgy vélték az emberek, hogy akarata ellenére tartják fogva az énekesnőt. 

2021 nyarára komoly ügy lett a történetből: Spears ügye emberjogi precedensként szolgált a hasonló visszaélések elkerülésének érdekében. Ügyvédet fogadhatott, 2021. november 12-én pedig véget ért a gyámsága. Az Instagram oldalán azonban nem fogja vissza magát azóta sem: rendszeresen posztol megbotránkoztató tartalmakat, látszólag - legalábbis pupillái erről árulkodnak - valamilyen tudatmódosító szer befolyása alatt. Legutóbb tegnap alkotott maradandót az énekesnő, amikor több bejegyzésben tette közzé, hogy otthonában zuhanyzik. Eközben a melleti fogdosta, és rémisztő módon bámult a végtelenségbe. 

Íme, a bizarr tartalmakat megtekintheted alább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás