promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős Antónia bikinis képei forróbbak, mint a Föld magja, elképesztően dögös a híradós
Borítókép:  digitalhungary.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős Antónia fürdőruhás fotókkal örvendeztette meg a követőit.

Az RTL Híradó műsorvezetője, Erős Antónia 1998 óta híradós a csatornánál, így sokan már szinte el se tudnák képzelni nélküle az esti híradást. Ez persze nemcsak a folytonos professzionalizmusa és a megnyugtató hangja miatt van, hanem azért is, mert sokak szerint nincs nála szebb magyar televíziós személyiség – sőt, az általános kommentek alapján vannak, akik az utóbbi évtizedekben szinte belehabarodtak az esti tévés „randik” folyamán.

Erős Antónia jelenleg 52 éves, és bomba formában van, a rajongótábora pedig nagyon szokott örülni, mikor egy kicsit többet is megmutat magából. A híresség legtöbb posztja nagyon visszafogott, de persze megesik, hogy néha kirak egy-két bevállalósabb fotót is – a hódolói most örülhetnek, ugyanis ismét így tett a csinos híradós, aki pillanatok alatt felforrósította a hangulatot a bejegyzésével.

Erős Antónia éppen a D-vitaminról értekezett a közösségi oldalán, a gondolatait pedig pár bikinis képpel kísérte, amiken megcsodálhatjuk őt fürdőruhában – aki követi őt, az tudja, hogy összességében elég ritkán fordul ilyen elő, szóval biztos, hogy nagyon boldogok lettek ettől a meglepetéstől a híradós hűséges kedvelői.

Az eddigi visszajelzések szerint valóban sokan örültek Erős Antónia kicsit merészebb fotóinak, hiszen ő egy valóban gyönyörű nő, aki minél többet mutat magából, annál szebbé teszi a rajongói napját. Persze lehet, hogy a jó idő megérkezésével, nyáron több bikinis képet is kapunk majd tőle, de addig is itt vannak ezek a felvételek, amik biztos, hogy kellemes érzéseket fognak kelteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás