promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
15 évvel fiatalabb pasival kapták le Angelina Jolie-t - esélyed sincs kitalálni, ki az új kiválasztott!
Borítókép:  Vogue/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már régóta pletykálták, úgy tűnik, tényleg igaz.

Miután az álompár felbontotta a házasságát, Angelina Jolie-t és Brad Pitt-et rengeteg új hírességgel hozták össze. Korábban több cikk is megjelent arról, hogy Brad Pitt összejött újra korábbi nagy szerelmével, a csodaszép Jennifer Anistonnal. Később kiderült, hogy igazából nincs is köztük semmi, csupán nagyon jó barátok.

A médiát később már más foglalkoztatta a válás kapcsán.

Angelina Jolie egy interjúban ugyanis elég súlyos dolgokat nyilatkozott volt férjéről, többek között azt, hogy attól félt, bántalmazni fogja a gyermekeit. A felek viszonya továbbra sem rózsás, hiszen most éppen arról megy a vita, hogy a gyerekek ne nagyon találkozhassanak majd Brad Pitt-tel.

A Tomb Raider-filmek hőse most azzal került a címlapokra, hogy lesifotót készítettek róla és új párjáról. Régóta pletyka már, hogy a tőle 15 évvel fiatalabb The Weeknd-del van együtt, ám bizonyíték csak most került elő, amikor is a páros egy olasz étteremben töltött együtt egy romantikus vacsorát.

Az este után pedig együtt hajtottak el a popsztár luxusvillájába.

A Daily Mail-nek nyilatkozó szakértő szerint a páros már nyíltan is felvállalja a kapcsolatát, hiszen tudták, hogy a vendéglőnél fotósok fogják várni őket, hogy fényképeiket terítsék a neten.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás