promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie megadná a kegyelemdöfést Brad Pitt-nek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie ismét bírósághoz folyamodik, hogy elpusztítsa a Brad Pitt-tel kötött házasságából hátramaradt romok egyik utolsó, megmaradt bástyáját is.

A Tomb Raider sztárja és Pitt jelenleg gyerekeik felügyeleti jogán vitáznak – a színésznő ugyanis ezekben a pillanatokban is feszült hadjáratot folytat azért, hogy a gyerekeiket végleg elszakítsa az apjuktól. 

Úgy tűnik azonban, hogy Jolie a volt férje és a közte húzódó üzleti és pénzügyi szálakat is végleg el akarja vágni.

A színésznő nemrég nyújtotta be a papírokat a bíróságnak, amelyekben azt kérvényezi, hogy a bíró vonja vissza a vagyona átruházására vonatkozó visszatartó végzést, amely automatikusan érvénybe lépett, amikor a válási procedúra évekkel ezelőtt megkezdődött. 

De mitől is akar megválni Jolie?

Angelinának és Bradnek van egy közös tulajdonú, francia borászatuk, a Nouvel, LLC, amelytől a színésznő úgy tűnik, végleg el szeretne határolódni. Erre utal legalábbis a tény, hogy el akarja adni a saját részét az üzletből. Állítólag már talált is egy vevőt, aki örömmel megvásárolná tőle a részesedését, mivel azonban a bíróság határozatlan időre befagyasztatta a volt férjével való közös vagyonuk mozgatását, így attól fél, a vevő meggondolja magát. 

Ügyvédei állítólag korábban már felvették a kapcsolatot Brad jogi csoportjával abban a reményben, hogy hivatalos tárgyalás nélkül is sikerül megoldani a dolgokat, elmondása szerint azonban Pitt ügyvédje elhárította az ügyet. Angelina tehát úgy döntött, nem vár tovább, elébe megy a dolgoknak, és maga kéri a bíró beavatkozását. 

Hogy mi lesz a dolog vége, egyelőre nem tudni, mindenesetre az biztos, hogy nem lehet túl rózsás a felek viszonya. Többek között a Daily Mail is beszámolt róla, hogy Angelina Jolie minden megtesz azért, hogy volt férje, Brad Pitt ne kerülhessen közeli kapcsolatba gyermekeivel. A színésznőnek és férjének hat közös gyermeke van, Jolie állítása szerint közülük hárman tanúskodni akartak volt férje ellen a bíróságon a gyermekelhelyezési per során. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás