promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A híradóba is bekerült Demcsák Zsuzsa villantása, túl sokat mutatott meg magából a Farm VIP műsorvezetője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa mellbimbós villantását a híradóban is megmutatták.

A Farm VIP a TV2 egyik legnépszerűbb kiemelt műsora, aminek idei évadja december 29-én, pénteken fog véget érni. Igaz, egy név nélküli szivárogtató már most elárulta, hogy ki lesz az idei győztes, és a Promotions által készített szavazás alapján a nézők is azon a véleményen vannak, hogy ez a bizonyos híresség fogja megnyerni a végső párbajt a döntőben.

A Farm VIP műsorvezetője Demcsák Zsuzsa, aki mindig is büszke volt tökéletes alakjára. Sokszor nem is lehet a játékosokra figyelni, mert Zsuzsa teljesen elvonja a figyelmet azokkal a lenge, dögös ruhákkal, amiket az adásfelvételek alatt visel. Mivel nyáron forgatják a műsort, nem várható el, hogy Demcsák Zsuzsa rétegesen legyen felöltözve, és bizonyos gyakran előfordul, hogy a melltartót is mellőzi a komfortosabb érzés kedvéért.

Persze arról megoszlanak a vélemények, hogy az ország egyik legnézettebb csatornáján, főműsoridőben mennyire helyénvaló a villantás, nagyon sok női kommentelő szerint manapság nem kellene megrökönyödni attól, hogy egy nő nem visel melltartót. Demcsák Zsuzsa pedig mindig a stylist-ra bízza, hogy mit visel a Farm VIP forgatásain, és mivel egész nap a nagy hőségben dolgoznak a stábbal, nem meglepő, hogy a lazább, nyári viseletek kerülnek előtérbe.

(Fotó: TV2)

Szemmel láthatóan a TV2 is büszke arra, hogy ilyen gyönyörű műsorvezetőjük van, mint Demcsák Zsuzsa, mivel korábban a híradóba is bekerültek a villantásai. A Tények-ben egy külön rovatot szenteltek annak, hogy megmutassák a legmerészebb szetteket, amiket a 45 éves televíziós viselt. A Tények a Kínos sztárvillantások című anyagában nemcsak külföldi celebeket, de Zsuzsa mellbimbós megjelenését is megmutatta; igaz, ez egy olyan villantás volt, ami még a Mokkás korszakában történt.

De nem csak ez került bele a válogatásba, hiszen volt, amikor az élő adásban megvillant a combfixe, sőt, egyes nézők még a bugyiját is látni vélték. Az egyik 2012-es balatonfüredi adásból pedig az került bele, amikor a szeles időben nem viselt melltartót.

(Fotó: TV2)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás