promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra levetkőzött Demcsák Zsuzsa, a kívánatos keblei rengeteg fantáziát fognak beindítani
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa ismét elővette a vadmacska énjét.

Mint sokaknak, Demcsák Zsuzsának is fiatalon a Magyar Televíziónál indult el a karrierje. Később 1996-ban benevezték a Szupermodell című versenybe, ahol a legjobb 15 közé jutott. Utána már le is csapott rá a TV2, ahol Fort Boyard – Az erőd című show műsorvezetője lett.

Demcsák Zsuzsa nagyon fiatalon, alig 25 évesen esett teherbe. A műsorvezető visszaemlékezése közben elmondta, első gyereke érkezésekor az orvos nem igazán volt empatikus szóval anno csak a szülésznőre tudott támaszkodni.

Azóta azért sok víz lefolyt a Dunán, és Demcsák Zsuzsa gyerekei már nagyok, és a tinédzserek életét élik.

Demcsák Zsuzsa 2019-ben az Ázsia Expressz játékosaként ismerte meg második férjét, Krishant, akivel még a forgatáson egybekeltek egy indiai ceremónián. A férfi 2020-ban Magyarországra költözött, pontosan az első évfordulójukon hazánkban is összeházasodtak. Végül sajnos vele sem találta meg a közös hangot, és három év után különváltak az útjaik.

A hírességnek minden ideje alaposan be vannak táblázva, hiába cseperednek fel egyre jobban a gyerekei. Ettől még az exével nem szakította meg a kapcsolatot, szóval beszélni is szoktak egymással.

Demcsák Zsuzsa sosem unatkozik, izgatottan veti bele magát minden kalandba.

„Ez egy nehéz történet. Egy olyan férfit találni, aki megfelelő háttérrel, élettel, stílussal, intelligenciával rendelkezik…”

- nyilatkozta anno az egykori műsorvezető, akinél magasan van tehát a léc.

Most Demcsák Zsuzsa ismét levetkőzött, hogy megmutassa a bombasztikus alakját a világnak. Ha lapoztok, megnézhetitek azt is, miképp nézett ki egy évvel ezelőtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás