promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népharag zúdult Demcsák Zsuzsára, vérlázító viselkedésén csak ő tudott nevetni
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa kínos bakija hatalmas botrányt okozott.

Műsorvezetőnek lenni nem könnyű, hiszen amellett, hogy zökkenőmentesen kell levezényelniük akár több órás élő adásokat, minden váratlan helyzetre tudniuk kell megfelelő módon, azonnal reagálni, és törekedniük kell arra, hogy az érzelmeik ne uralkodjanak el rajtuk. Persze ők is emberek, ugyanúgy hibáznak, mint bárki más a munkahelyén, és bizony előfordul, hogy annyira elkezdenek nevetni, hogy nem is tudják abbahagyni.

Pontosan ez történt Demcsák Zsuzsával is a Mokka egyik régebbi adásában, mikor a szarvasok párzási időszakáról beszélgettek a stúdióban. Ugyan Kárász Róbert normálisan el tudott beszélgetni a témáról a riportalannyal, de Demcsák Zsuzsát hamar elvesztették, ugyanis olyan nevetögörcsben tört ki, ami aztán az egész társalgást végigkísérte.

Mondani sem kell, hogy ezek a kellemetlen percek igen nagy visszhangot keltettek, hatalmas népharagot váltott ki a vérlázító baki, hiszen sokak szerint Zsuzsa ezzel tiszteletlen volt a Mokka vendégével.

„Elég kellemetlen helyzetbe hozta a riportalanyt. Minden elismerés a fiatalembernek. Ki kellett volna mennie a stúdióból Demcsáknak”

„Ezen mit kell nevetni? Zárdában nevelkedett és kiszabadult a való életbe?”

- írták annak idején a kommentelők, és elnézve az adásból kivágott részletet, Kárász Róbert is nagyon kellemetlenül érezhette magát Zsuzsa viselkedése miatt; persze nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy a műsorvezető képtelen volt röhögés nélkül végigvinni egy társalgást.


Nem sokkal később egy bigámista szamár derítette túlzottan jókedvre a televízióst. Sanyi, a szenvedélyes rádpusztai szamár apává válása váltott ki nevetőgörcsöt Zsuzsából, ezért inkább el is vették róla a képet, és Kárász Róbert szamarangolását mutatták indokolatlanul hosszú ideig, de így is folyamatosan hallani lehetett, ahogy Zsuzsa kuncog a stúdióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás