promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliók előtt égett be kínos bakijával a műsorvezető, azonnal le kellett keverni
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élő adásban akkorát bakizott a műsorvezető, hogy csak a stáblista tudta megmenteni.

A magyar televíziózás történetében számos alkalommal születtek már olyan bakik, amiket azóta is emlegetnek. A legtöbbet vissza is lehet nézni a közzöségi médiában vagy a videómegosztó oldalakon, még a legrégebbieket is.

Sokan nem is tudják, de hazánk egyik legemlékezetesebb bakija egy kis helyi televízióhoz, a Kapos TV-hez kötődik. A Kapos Sport egyik élő adásában történt, hogy a műsorvezető annyira belezavarodott a saját mondatába, hogy képtelen volt normálisan elbúcsúzni a nézőktől. Így született meg a hazai televíziózás leghíresebb elköszönése, ami még a TV2 káromkodós bakiján is messze túltesz.

2007. október 2-án történt a Kapos Sport-ban, hogy a műsorvezető le akarta zárni a műsort, de megbotlott a nyelve, és utána már képtelen volt folytatni. Segélykérően tekintett ki a stáb felé, akik a háttérből egy jól kihallható "NA!"-val buzdították kollégájukat a javításra, de szegény műsorvezető akkor már annyira leblokkolt, hogy egy mukkot sem tudott mondani.

Nem volt más lehetőség, le kellett keverni, szóval csak a stáblista tudta kimenteni őt kellemetlen helyzetéből.

Ezt a bakit azóta már több, mint 1,3 millióan nézték meg csak a YouTube-on, de a többi videómegosztó platformon és a közösségi médiában is jó pár százezren nézték eddig vissza, szóval hivatalosan is ez Magyarország leghíresebb és legnézettebb tv-s bakija.

Alább még több televíziós bakit láthattok: az első videóban az RTL-es, a másodikban pedig vegyesen a közmédia és a kereskedelmi csatornák összeállítását láthatjátok. Ezek között is nagyon sok emlékezetes hiba szerepel, de biztos bőven akad köztük olyan, amiket már elfelejtettetek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás