promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális baki élő adásban: az időjós bemutatott a riporternek, azonnal elvették róla a kamerát
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyenre még valószínűleg nem volt példa a televíziózás történetében.

A YouTube-ot egy időszakban elárasztották azok a videók, amelyben elképesztő bakikat mutattak be az emberek, de még a YouTube-korszak előtt is volt példa, hogy a tévékben bemutattak olyan bakivideókat, amelyeket otthoni kamerával vettek fel a delikbensek. Ez volt a kilencvenes évek, amikor már volt egy nagyon erős médianyilvánosság, miközben a média menő volt, és a csúcskütyük segítségével már nagyon sokak számára elérhető volt az, hogy kamerákat vásároljanak otthonra.

És így beköszöntött a bakivideók korszaka.

Aztán a YouTube felpörgésével párhuzamosan, és a moilkütyük kameráinak segítségével, már bárki azonnal riporter lehetett, sőt, bármit rögzíthetett a mindig a kezében lévő kütyü segítségével, még a tévé előtt is, szóval már nem bújhattunk el semmi elől, ha hibáztunk, azonnal jött valaki, és a hibánkat megörökítette, így pedig már mindenkihez eljutottak a bakivideók. Most pedig már akár online is megnézhetjük a műsorokat, így pedig még sokkal könnyebb lementeni ezeket a bakivideókat.

A Youtube-ot az elmúlt pár évben a nosztalgiavideók is újra reneszánszukat élik, így akár olyan bakivideókat is láthatunk, amelyeket még évtizedekkel ezelőtt készítettek, ám akkor nem lettek annyira virálisok, mivel nem lehetett őket visszajátszani.

Az internet mostmár tele van bakivideókkal, amelyek válogatásokat közölnek, akár magyar, akár külföldi érdekességekkel a tévék fura világából. Az egyik legérdekesebb mind közül az, amikor az időjós teljesen megfeledkezik magáról még az időjárás-jelentés előtt, és látja, hogy nem rajta van a kamera, ezért fura kézmozdulattal üzen a hírolvasónak, de akkor a kamera hirtelen odakapcsol, és brutálisan lelepleződik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás