promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes baki a híradóban - élő adásban borult ki a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarországon nem jellemző a fantomképek bemutatása, ellenben az USA-ban szokásos eljárás.

Az egyik legnagyobb amerikai televíziós-társaságnak számít az NBC. Az egyik regionális leányvállalata pedig a KY3 nevű hírcsatorna. A nevezett adó székhelye a Missouri állambeli Springfieldben található. Pár évvel ezelőtt a KY3 egyik hírolvasója majdnem élete egyik legkínosabb pillanatába szaladt bele. Azonban hatalmasat mentve inkább rámutatott arra, hogy bár sokan igazi rendőrállamnak tartják az Amerikai Egyesült Államokat, még ott sem lehet mindenki profi. Ethan Forhetz ugyanis egy keresett bűnözőről adott tudósítást a stúdióban, először pedig a rendőrség által kiadott fantomképet mutatták be. 

A rutinosnak látszó Forhetz büszkén küzdött a röhögő-görcs ellen, ám teljes arcát meg kellett feszítenie azért, hogy a gyanúsítottról készített fantomrajz miatt ne boruljon ki teljesen. Bár mondandóját képtelen volt magában tartani, és először szavakkal írta le a gyermekded ábrázolás engedte részleteket. Aztán azért kiszólt belőle a kritikus, miszerint talán a világ valaha volt legrosszabb szkeccsével van dolguk, ami egy bűnözőről készült. Forhetz urat végül kolléganője mentette ki megszólalásával, illetve a stáb, akik, ha nagyon nehezen is, de megmutatták a fickó igazi arcát is. Hősünk ekkor még jobban kiakadt, lévén a rajz lényegében szinte semmiféle egyezést nem mutatott a valósággal.  

Értesüléseink szerint a közeli Pennsylvania államban körözött férfit végső soron elfogták, ám az kizárt, hogy ennek a mesterműnek korántsem nevezhető alkotásnak köszönhetően. A mosolyt is éppen csak magára Forhetz mára már otthagyta a híradós szakmát. Az egykori újságíró egy keresztény egyesület égisze alatt dolgozik, és adományokat gyűjtve járja az USA-t a szegények megsegítése érdekében. A Remény konvoja nevű összefogás évente több ezer nehézsorsú ember gondjain próbál enyhíteni a kereszténység ereje által. 

A legendás eset:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás