promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyivillantás a híradóban: a műsorvezető kezével együtt a szoknyája is szállt a magasba
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A híradós műsorvezető élő adásban bugyit villantott.

A televíziózás történetében többször is előfordult már, hogy egy műsorvezető kellemetlen helyzetbe került. Emlékezzünk csak vissza a magyar televízió egyik leghíresebb bakijára - pontosabban zakójára -, amikor Stohl András a Csillag születik élő adásában esett le a lépcsőn, de aztán nagyon profin hozta ki magát ebből a szituációból.

Azóta is ez a hazai tv-történelem egyik legemlékezetesebb bakija, amire a színész-műsorvezető a mai napig mosolyogva gondol vissza.


Bizony ami az élő adásokban történik, azt már nem lehet kivágni vagy kitörölni; örökre ottmarad az interneten. De akik a televíziónál dolgoznak, azok tisztában vannak ezzel, és túl tudnak lendülni rajta, ha hibáznak a kamerák előtt.

Ha kicsit körülnézünk a nagyvilágban, akkor több hasonlóan kínos, de vicces bakit találhatunk. Egy olaszországi híradós például megfeledkezett arról, hogy egy üvegasztalnál ül, és nem figyelt oda eléggé, hogy tartja a lábait adás közben.

Amerikában pedig a Fox News egyik élő adásába csúszott be egy bugyibaki.

A csatorna riportere, Alina Moine éppen a 2016-os riói olimpiáról beszélgetett Maxi Palmaval, amikor hirtelen akkorát lendített a kezével, hogy vele együtt a fekete, egyberészes ruhája is szállt a magasba. Ezáltal nemcsak a Fox News nézői, de az egész világ megtudhatta, hogy Alina Moine milyen bugyit szokott viselni.


Ha ezek után kedvet kaptatok még több tv-s bakihoz, akkor nézzétek meg az alábbi összeállítást, amit 2013-ban, vagyis 10 évvel ezelőtt készített az RTL Klub. Ebben a videóban a csatorna a saját bakijait gyűjtötte össze, azóta pedig nyilván sok hasonlóan vicces pillanattal gyarapodott a gyűjteményük.

Az alábbi videóban többek között megnézhetitek, hogy Szellő Istvánt hogyan zavarta meg egy plenáris üléssel kapcsolatos hír felkonferálása, vagy azt, hogy mi állt ki rendszeresen a füléből az egyik élő adás során.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás