promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears épelméjűségére esély sincs már, utolsó dobása után még rajongói is intézetbe dugnák
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb videóval jelentkezett a szebb korokat is megélt popdíva, már senki nem bízik abban, hogy rendbe jöhet mentálisan.

Az egész világon átívelő hírnév rengeteg fiatal lánynak és fiúnak élete álma: letenni valamit az asztalra, ami által sokan megismerik őket, luxusban, csillogásban és fényűzésben élni, miközben az emberek imádják őket és azt gondolják, hogy a vörös szőnyeg mámora életük végéig kitart majd. Keveseknek sikerült ezt valóra váltani, ám ha sikerül, akkor a csúcsról óriásit lehet zuhanni. Britney Spearsnek sikerült mindkettő: a 2000-es évek legnépszerűbb énekesnőjeként, a pop koronázatlan királynőjeként meghódította a világot. Kororsztályokon átívelő dallamos zenéire teltházas arénák buliztak, sorra kapta a díjakat, igazi A-listás celebként tartották számon. Még szebb lett a történet, mikor összejött a szintén hatalmas népszerűségnek örvendő 'N Sync egyik tagjával, Justin Timberlake-kel. Britney szerelmük alatt volt a csúcson, majd jött a szakítás és nem sokra rá a stabilnak gondolt mindennapok lejtmenetbe váltottak.

Felröppent, hogy az énekesnő sokat bulizik, nem önmaga, alkohol és drogproblémáitól volt hangos a sajtó, de a rengeteg cigaretta és az egészségtelen életmód is rányomták a bélyeget az énekesnő kinézetére, ezzel pedig a pályafutására is. Gyakran volt dekoncentrált, a fellépéseinek a színvonala is esett: a rajongók elkezdtek elégedetlenkedni. Továbbá a mindig tökéletes testű Britney Spears felszedett néhány kilót, amivel minősíthetetlen támadások kereszttüzébe került.

A 2007-es VMA gálán lévő fellépését sokan a pályája mélypontjának tartják:

Britney időközben két gyermek édesanyja lett, majd egy fodrászboltban kapott ideösszeomlást, amikor leborotválta a haját. Kevin Federline, a gyermekek apja kapta meg a felügyeleti jogos, Britney Spears pedig édesapja gyámsága alá került. Ez alól 13 év után szabadult, amelyre igen nagy hatással volt a közvélemény is: felfoghatatlan tömegeket mozgatott meg Britney ügye, rengetegen követelték, hogy visszakaphassa az önrendelkezési jogát.

A kezdeményezés célt ért, Britney kikerült a gyámság alól, ám az élete finoman szólva sem zajlott jobb mederben. Megismerkedett Sam Asgharival, akihez hozzá is ment, ám 14 év után itt is a válás mellett döntöttek: állítólag az énekesnő nem szerette volna tovább folytatni a viszonyt és az is felmerült, hogy többször félrelépett.

Az utóbbi időben azonban még azok is elkezdtek aggódni Britney mentális egészségéért, akik eddig támogatták, hogy szabadon mutassa meg önmagát, ugyanis egyre elvadultabb videókat tölt fel saját közösségi oldalára. Ezeken jórészt a nappalijában táncol (vagyis inkább vonaglik), élettelen szemekkel és teljesen önkívületi állapotban.

Az egyik legújabb felvételen, ami sokakat kiakasztott, egy piros ördög ruhát vett magára kiegészítőkkel, ezeket nyalogatja és pózol velük, a végeredmény azonban (sajnos) mint minden mostani felvételénél elképesztően kínos. Vélhetően mivel britneyt hosszú évekig kezelték, így egyáltalán nem szeretne visszakerülni ebbe az egészségügyi rendszerbe, illetve ameddig komolyabb kárt nem tesz magában a videókon kívül az sem valószínű, hogy ismét komolyabban bárki ellenőrizni tudná, de az biztos, hogy egy súlyos leépülést láthatunk. Az énekesnő fiai is úgy döntöttek, hogy egy ideig nem szeretnék tartani a kapcsolatot az anyjukkal.

A videót ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás