promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, hogy Justin Timberlake szándékosan tépte-e le Janet Jackson melltartóját
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az eset az énekesnő karrierjében érzékelhető törést okozott.

A Super Bowl az NFL (amerikaifutball-bajnokság) döntőjeként nézők millióit vonzza a képernyők elé évről évre. A hirdetők gigantikus összegeket fizetnek a reklámokért, az énekeseknek pedig rangot jelent, ha felléphetnek a nagyszabású rendezvényen.

Boldog volt a lehetőség miatt Janet Jackson és Justin Timberlake is, akik 2004-ben közös produkciót mutattak be. Miután a színpadon incselkedtek és enyelegtek, a férfi a szám végén egyetlen határozott mozdulattal letépte a ruhát az énekesnő jobb melléről.

A kamera aztán váltott, de annyit még láthattunk, hogy Janet gyorsan eltakarja magát, miközben Timberlake buta arccal bámulja a cickóját. 18 évvel a történtek után a nyilvánosan leégetett hölgy most tiszta vizet öntött a pohárba.

Sokan úgy gondolták, hogy tudatos hackelésről volt szó, bár ezt akkor a felek tagadták. Egy friss dokumentumfilmben az 55 éves Janet pedig ezt nyilatkozta az esetről:

„Az igazat megvallva, kicsit felfújták a történteket. Pedig tényleg véletlen volt, amelynek nem lett volna szabad bekövetkeznie. Mindezzel együtt be kellene végre fejezni a bűnbakkeresést. Justin és én azóta is jó barátok vagyunk, és mindig is azok leszünk.”

A pucérkodás akkor óriási szenzációt és felháborodást keltett, valószínűleg ma már hamarabb túllépnének rajta az emberek. Timberlake karrierjének egyáltalán nem ártott a dolog, Janet Jackson azonban a Super Bowl utáni hónapban adta ki a Damita Jo című albumát, amellyel 1984 óta először fordult vele elő, hogy nem lett listavezető az Egyesült Államokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás