promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson durván viselkedett Janet Jacksonnal
Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A testvérek viszonya nem volt mindig felhőtlen, a mai napig hatással vannak rá az akkor átélt traumák.

„Disznó, ló, vágódisznó, tehén”

- így sértegette Michael Jackson Janet Jacksont a gyerekkorukban, derült ki a Janet című dokumentumfilmből.

Bár akkoriban leginkább nevetett ezen szurkálódáson, de mélyen belül valójában bántotta, ahogy a testvére bánt vele a súlya miatt.

„Ha valaki azt mondja, hogy túlsúlyos vagy, az hatással van rád”

- mondta az énekesnő.

A két részes dokumentumsorozat bemutatja Janet súlyproblémáit, és még sok minden mást Michael Jacksonról – beleértve az ellene felhozott molesztálási vádakat is. De az énekesnő beszéln a párkapcsolatairól és a gyermekéről is.

A doksit öt év alatt forgatták le és négyórás lett. A megjelenése egybeesik első albumának 40. évfordulójával, és soha nem látott archív felvételeket tartalmaz a gyermekkorából, valamint házi videókat az elmúlt évekről, amikor fia, Eissa Al Mana, még csak öt éves volt.

Jackson elmondta, hogy súlyproblémái akkor kezdődtek, amikor megkapta Penny szerepét az 1970-es évek Good Times című sitcomjában.

„Érzelemi evő vagyok, így ha stresszes vagyok, vagy valami nagyon zavar, ez megvigasztal”

- tette hozzá.

Kiderült, hogy Jackoval a felnőtt korukra eltávolodtak egymástól, de gyermek molesztálás ügyei rá is hatással voltak. A Coca Cola példuál nem volt hajlandó együtt dolgozni vele a kirobbanása után, pedig korábban megkeresték egy szerződéssel.

„Frusztráló volt számomra. Külön életünk volt, és bár ő a bátyám, ennek semmi köze hozzám. De ott akartam lenni neki, támogatni őt, amennyire csak lehetséges.”

A dokumentumfilmben még hosszasan beszél az uralkodó és bántalmazó édesapjáról, Joe-ról is, aki 2018-ban, 89 évesen halt meg.

Janet Jackson bár hálás a családjának, és a testvére sikerének, sokszor úgy érezte, hogy neve miatt elképesztő elvárások nehezednek rá. Azt akarta, hogy saját maga miatt ismerjék el, ne a vezetékneve miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás