promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt látnod kell: Michael Jackson hasonmása összeverekedett egy részeg férfivel – videó
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha ez az igazi Michael Jackson, akkor rögtön négy testőr ugrott volna rá a kötekedő úriemberre.

Michael Jackson még 2009-ben hunyt el. Az ötvenéves énekest anno szívleállással szállították kórházba, és az orvosok sajnos már nem tudtak rajta segíteni. Akkor nagy visszatérésre készült egy ötvenállomásos turnéval.

Van néhány énekes, aki már életében legendává válik, és ő ilyen volt, pont ezért szeretett annyira pletykálni róla a bulvármédia.

„Egy zsenit vesztettünk el, aki nemcsak a popzenének, hanem az egész zenének nagykövete volt.”

– mondta akkor róla Justin Timberlake.

A Michael Jackson-hullámot még most is sokan igyekeznek meglovagolni, és így tesz Santana Jackson is, aki a világsztár hasonmásaként vállal fellépéseket.

Most elég sokan megismerték a nevét, mivel Michael Jackson hasonmása összeverekedett egy részeg férfival, vagyis mondjuk úgy, hogy hatástalanította.

„Ezért edzek, nem bántani akartam ezt a srácot, csak visszatartani, hogy ne legyen komolyabb baj. Éppen felléptem, és ez a fickó megjelent a semmiből, és elkezdett ütni, úgyhogy helyre kellett tennem a saját érdekében. A harc nem megoldás, szóval ha teheted, akkor igyekezz elkerülni”

– írta Santana, aki elég könnyen lerendezte a támadóját. Ez nem is csoda, mivel anno pankrátorként kereste a kenyerét.

A nagy küzdelemről elég sok mém is készült. Ha a férfi az igazi Michael Jacksont támadja meg, akkor lehet, hogy nem úszta volna meg ennyivel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás