promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot Britney Spearstől és Janet Jacksontól: „Tudom, hogy elbuktam”
Borítókép:  Justin Timberlake / Angela Weiss / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy közel 20 évvel ezelőtti eset miatt alakult ki hatalmas botrány Justin Timberlake körül, aki most őszintén bocsánatot kért az érintettektől.

Pár napja jött ki a Framing Britney Spears című dokumentumfilm, ami arról szól, hogy milyen sokan próbálják már évtizedek óta irányítani és tönkretenni a világsztárt. Egykori exe, Justin Timberlake is feltűnik az alkotásban, ráadásul elég negatív színben, ugyanis a 2002-ben történt szakításuk után mindenhol szidta Britney-t, ráadásul azt is nyilvánosságra hozta, hogy lefeküdtek, ezzel pedig teljesen tönkretette az énekesnőről kialakult képet, és hatalmas gyomrost adott a karrierjének.

Rengetegen kiakadtak Justin Timberlake-re, hiszen végig áldozatként tetszelgett a különböző műsorokban, miközben könyörtelenül taposott Britney-n, ezért most az ’N Sync egykori énekese nyilvános közleményt adott ki, amiben bocsánatot kér.

„Nagyon sajnálom életem azon időszakait, amikor a tetteim hozzájárultak a problémához, amikor butaságokat beszéltem, vagy amikor nem álltam ki a helyes dolgok mellett. Már látom, hogy csalódást okoztam ezekben a pillanatokban és rengeteg másikban is, és előnyös volt számomra az a rendszer, ami elnézi a nőgyűlöletet és a rasszizmust. Külön szeretnék bocsánatot kérni Britney Spearstől és Janet Jacksontól, mert törődök velük és tisztelem ezeket a nőket, és tudom, hogy elbuktam”

– írta Justin Timberlake.

Janet Jacksontól azért kért elnézést, mert a nagy port kavart 2004-es Super Bowl fellépésük után – ahol felfedte az énekesnő melleit – egyáltalán nem állt ki mellette, és hagyta, hogy a média szétszedje őt, miközben a saját pályafutása folyamatosan felfelé szárnyalt.

A bocsánatkérésre összességében elég pozitív reakciók érkeztek, hiszen Justin Timberlake jelezte, hogy szeretne fejlődni, és részese lenni a nagyobb beszélgetésnek. Felesége, Jessica Biel is kiállt mellette, de eddig még se Britney Spears, se Janet Jackson nem reagáltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás