promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa csúnyán lejáratta magát, kellemetlen helyzetbe került az újra szerelmes műsorvezető
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa újra szerelmes, de jól beégette magát a sejtelmes posztjával.

Nem sokáig tartott Demcsák Zsuzsa friss házassága. Még 2019-ben, az Ázsia Expressz forgatásán ismerte meg indiai származású szerelmét, akivel 2020-ban össze is házasodtak. A románc azonban nem volt hosszú életű, a műsorvezető 2022 októberében már be is jelentette a válásukat.

Bár ez már a második tönkrement házassága, Demcsák Zsuzsa nem sokáig emésztette magát a válás miatt; néhány hónappal később sikerült túllépni a magánéleti válságán, és most a közösségi oldalán buzdít mindenkit az önelfogadásra.

„Az összes, mostani tizenévesnek szeretném elmondani, hogy csak az számít, hogy megtalálják, amit igazán szeretnek az életben. Csak ők, nem amit gondolnak, hogy róluk gondolnak. Nekem is lehet csontos a vállam, látszódhatnak a bordáim, lehetek túl izmos vagy túl sovány, vagy bármi..., amikor haza megyek, akkor csak az ölelés, a gyerekeim számítanak és az, amit meg akartam teremteni. Akkor az a kar lehet bármilyen, csak öleljen”

- írta az egyik napokban közzétett posztjában a Farm VIP műsorvezetője, de sokkal érdekesebb az a bejegyzése, amit legutóbb rakott ki.

Demcsák Zsuzsa ugyanis egy seljtelmes fotóval közölhette a követőivel, hogy újra szerelmes. A médiaszemélyiség gyönyörűen mutat a képen, csak úgy sugárzik mutatós ruhájában, de ha ránézünk a poszt szövegére, rögtön kellemetlenül érezhetjük magunkat.

Úgy tűnik, Zsuzsának nem erénye a helyesírás, sikerült a világ egyik leghíresebb énekesnőjének nevét és legismertebb dalának címét is elírnia.

„Barbara Streisand: im the woman in love”

- írta Zsuzsa, ami helyesen így nézne ki: Barbra Streisand: Woman in Love.

Nem ő az egyetlen, aki az egyik közösségi oldalán közzétett posztjával lejáratta magát, korábban Szabó Zsófi is akkorát hibázott az egyik bejegyzésében, hogy sokáig azon nevettek a bulvárfogyasztók. Hogy Demcsák Zsuzsa valóban újra szerelmes, azt nem tudni, mindenesetre az eléggé árulkodó, hogy a TV2 egyik online oldala hozta le ilyen szalagcímmel a fotót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás