promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megindító közös fotón Michael J. Fox és fia, ekkor már tudni lehetett, hogy súlyos betegséggel küzd a színész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen döbbenetes a kettejük közötti hasonlóság.

Sajnos mostanában nem érkeztek túl jó hírek Michael J. Fox felől, a Vissza a jövőbe sztárján ugyanis egyre jobban elhatalmasodik a Parkinson-kór, ami már évtizedek óta megkeseríti a 62 éves színész életét.

A munkától 2020-ban egészségi állapota romlása miatt visszavonuló Michael J. Fox még 1991-ben szembesült a letaglózó diagnózissal. Azóta a Parkinson-betegek egyik legismertebb támogatója lett, alapítványa pedig többek között azért is küzd, hogy gyógymódot találjanak a kegyetlen kórra, mely világszerte több mint 6 millió embert érint, a betegek száma pedig rohamosan emelkedik.

A színész betegsége ellenére aktív életet él, tavaly pedig egy dokumentumfilm is megjelent az életéről, melyben karrierje mellett féltve óvott magánéletéről is szó esett. Michael J. Fox 1988 óta él boldog házasságban feleségével, Tracy Pollannal, akivel négy gyermeket neveltek fel.

Legidősebb gyermekük, egyetlen fiuk Sam, aki producerként és színészként is kipróbálta már magát, és rendkívül jó kapcsolatot ápol édesapjával, amit a közösségi oldalakon is láthatunk, Sam ugyanis több korábbi emléket is megosztott életük korábbi szakaszairól.

Ilyen volt az is, amikor Michael J. Fox még 2002-ben csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, ami óriási szakmai elismerésnek számít. A színész természetesen családjával együtt ünnepelte a jeles eseményt, és közös képek is készültek.

Ekkor már a nyilvánosság számára is világossá vált, hogy a még csupán negyvenes évei elején járó színész és családapa súlyos betegséggel küzd, mégis sugárzik a jókedv a fotóról, amit Sam megosztott az Instagramon.

A ma már 34 éves fia apák napja alkalmából töltötte fel a képet, a kettejük közötti hasonlóság pedig már ekkor is egészen látványos volt, és ez persze azóta sem változott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás