promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael J. Fox lánya igaz szende szőke bombázó, lazán villan ki a bugyija a farmer alól
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aquinnah színészi pályára készül, bár lassan halad a karrierje.

Michael J. Foxra mostanság csak úgy tekintünk, mint a nyolcvanas-kilencvenes évek egykori sztárszínészére, aki a borzasztó Parkinson-kór miatt 2020-ban kénytelen volt véglegesen visszavonulni a színjátszástól.

Pedig a betegsége ellenére igyekszik teljes és tartalmas életet élni, egyáltalán nem bujkál a közönség elől, a rajongók pedig mindig nagy örömmel fogadják a Vissza a jövőbe-trilógia és a Kerge város (Spin City) főszereplőjét.

A 61 éves Michael J. Fox természetesen számíthat a családjára is a kórral vívott harcában, és a nyilvánosság kissé hálátlanul meg is feledkezik a mögötte álló famíliáról. Az apró termetű sztár 1988-ban vette feleségül a színésznő Tracy Pollant, akivel négy gyermekük született.

Közéjük tartozik a lassan 28 éves Aquinnah Kathleen, aki az ikertestvérével együtt jött világra 1995 februárjában. A lányról meglehetősen kevés információt lehet összeszedni, annyi viszont bizonyos, hogy ő is a filmezésre tette fel az életét.

Ezen az úton viszont nem halad olyan nagy léptekkel, mint az édesapja, aki ennyi idősen (1988-ban) már megnősült, és éppen a Vissza a jövőbe második részét forgatta. Aquinnah ezzel szemben a LinkedIn-profilja szerint asszisztensként dolgozik az Annapurna Picturesnél, ami azért nem egy nagy durranás.

A szőke lány magánéletéről sem sokat lehet tudni, mert nem túl aktív a közösségi médiában, bár alkalmanként szívesen közöl képeket akár a családjáról is. Itt például még a húszas évei elején szerepel, feltehetőleg egy koppenhágai kirándulásán, lazán még a bugyiját is kivillantva:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás