promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael J. Fox egyetlen képpel megmelengette az összes Vissza a jövőbe rajongó szívét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vissza a jövőbe-trilógia sztárjának csupán a karácsonyfája csúcsdíszét kellett megmutatnia ahhoz, hogy boldoggá tegye az embereket.

A közönség egy életre a szívébe zárta Michael J. Foxot, aki a Vissza a jövőbe filmeknek köszönhetően igazi világsztár lett Marty McFly szerepében. A színész sajnos az utóbbi évtizedekben komoly egészségügyi problémákkal küzd, de szerencsére még ez sem gátolja meg őt abban, hogy örömöt okozzon másoknak, hiszen mindig is imádta szórakoztatni az embereket.

Michael J. Fox most csupán annyit tett azért, hogy mi egy kicsit jobban érezzük magunkat, hogy megmutatta a karácsonyfája csúcsdíszét: csillag és egyéb megszokott motívum helyett egy Marty McFly figurát rakott a fa tetejére, ezzel pedig már most ő az ünnepi időszak legmenőbb arca.

Még az is lehet, hogy a kép láttán ihletet kapnak a Vissza a jövőbe-trilógia rajongói, és ők is valami filmes relikviát helyeznek a karácsonyfára — legyen az akár szintén egy Marty McFly figura, esetleg egy Doki szobrocska, vagy az ikonikus DeLorean, amivel hőseink az időutazást végezték. Íme Michael J. Fox csúcsdísze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás