promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonul Michael J. Fox
Borítókép:  Michael J. Fox / Dennis Van Tine / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közölt a Vissza a jövőbe-trilógia sztárja, Michael J. Fox, ugyanis nehéz szívvel, de kénytelen abbahagyni a színészkedést.

A Marty McFly-t alakító legendás Michael J. Fox 1991-ben tudta meg, hogy Parkinson-kórban szenved, de utána még jó ideig titkolta a dolgot, és csak akkor adta a világ tudtára, mikor már érezte magán a betegség hatásait. Ennek ellenére is ezerrel dolgozott, hiszen imádja a színészkedést, az utóbbi években viszont már annyit romlott az állapota, hogy képtelen megjegyezni a hosszabb szövegeket, így komoly döntést kellett hoznia.

„Mindennek megvan a maga ideje, és a tizenkét órás munkanapjaim, illetve a hétoldalas szövegtanulásom java már mögöttem van. [...] Legalábbis egyelőre... Másodjára is visszavonulok. Ez még változhat, hiszen minden változik. De ha ez a színészi pályafutásom vége, hát legyen”

– írja Michael J. Fox a No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality című, hamarosan megjelenő könyvében.

Az biztos, hogy nagy űrt fog maga után hagyni a világsztár, de teljesen érthető, hogy miért kellett ezt meglépnie, hiszen jelenleg sajnos nem tud olyan teljesítményt nyújtani, mint régen, ezzel pedig nem akar csalódást okozni se a rajongóknak, se önmagának. Michael J. Fox szerencsére nem hagy fel mindennel, ugyanis mostanában az írás lett a szenvedélye, így jó eséllyel nem utoljára hallhattunk felőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás